Dryfrmzz25 hiç sıkıntı yaşamadım diyemem, hamileliğimde 29 haftadan itibaren sancılarım oldu hep, ilaçlarla vs durabildim. Gerçi ilkinde de sancılarım 31 haftada başlamıştı aynı şekilde. Onun dışında fena değildi hamileliğim. Zaman daha hızlı geçti, küçük bir bebekle ilgilendiğim için 🥰 dığum sonrası da ilk sezeryanıma göre ağrılarım daha fazla oldu. Bugün tam 20 gün oldu, hala tam iyileştim sayılmaz. Ama ilk günlere göre çok daha iyiyim çok şükür. Her işimi kendim görebiliyorum artık, sadece büyük bebeğimi hala kucağıma alamıyorum, o da daha kendisi yürüyemediği için hep kucak ve elinden tutup yürütmemizi istiyor, o kısım zorluyor, bir de ağrılarım ilk zamana göre daha az da olsa devam ediyor. Bu süreçte eşiniz ve ekstra bir kişi daha mutlaka size destek olmalı. Biz anca idare edebiliyoruz bu şekilde. Ben büyük bebeğimi de kaldırabilecek kadar iyileştiğimde işler daha kolay olur diye düşünüyorum bakalım 🤷🏻♀️ size de hayırlı olsun, sağlıkla ve kolaylıkla geçsin tüm süreciniz inşallah ☺️