Fatos_87 Aysu1307 şuan 37+4 o halde sizinde benimde öyle ağrıların ve kasılmaların oluyor mu seninde biraz sıklaştı gibi bu aralar
Aysu1307 Fatos_87 evet bugün 37+4 olduk kasılmalarım arttı bebek çok toplanıyor artık ve hareketleri canımı yakmaya başladı yeri kısıtlı olduğu için. Bir de rahmimde aşırı baskı hissediyorum regl ağrısı girer gibi ağrı giriyor rahmime
Fatos_87 Kızlar birşey soracağım bu nişan gelmesi bütün gebelerde oluyor mu acaba olmadan doğum yapan da var mı çevrenizde falan
Fatos_87 Aysu1307 ayyy benimde öyle ne zaman gelecek acaba sağlıkla alalım inşallah haftamız aynı haberlerini bekliyorum inşallah 🙏
Kardelen120o Ensrmn durumlar kotuu 😁 38+4 persembe gunu randevum var eger açmam olmazsa bebek iri olduğu için sezeryan olabilir ilk hamileliğim doktorum 40 beklersek normal olmaz dedi bebek 4 kiloyu gecer dedi cati muyenesi yapilcak dunde bebek hareket etmiyo diye hastaneye gittjm açilmam yoktu korku var biraz kızimin da hic gelmeye niyeti yok 1hafta oldu nişanim geleli
Surprizbebek1 Ezgi1212 2800 gözüküyor ultrasonda, biraz geriden geldi hep bu zamana kadar. Ultrason biraz yanıltıcı oluyor, ilk bebeğim de son ultrason ölçümünden 400 gr kadar zayıf doğmuştu. Bu inşallah öyle olmaz da en az ultrasondaki kadar doğar
ferhpnar Kubra2341 benim. De doktorum tatile gitti ben bekliyorum 2. Sezeryanım 39+0 da alacak 37+1 biraz erken gibi
Mercimekannesi45 Ensrmn fena buralar 35+2 ayağa kalktigim an alt kısmimda feci bir baskı hissediyorum ve çok uzun süre duramıyorum ayakta yarın nasip olursa gün alacagiz
Ezgi1212 Surprizbebek1 maşallah kuzum benim minicik ya yerimm doğunca daha çabuk kilo alır kafana takma canımm
M-Urass_Mom 35+4 💙 2 gün önce kontrolümüz vardı, 2819 gram 48 cm olmuş. 9 günde 272 gram almış ama içeriden beni yiyor sanırım. Benim pek iyi beslendiğim söylenemez 🫠 Bu gidişle 3700-3800 olmasını bekliyorum ama doktor o kadar olmaz dedi, bakalım 😅
Gg5348 Ensrmn 35 haftalığım 23 eylül sezaryen dedik ama suyu falan azalırsa erken de alabiliriz dedi doktor heyecanlıyım şimdiden🥰
Surprizbebek1 Ezgi1212 inşallah bakalım, çok teşekkür ederim ❤️ şimdi yatışım yapıldı, birkaç saat sonra sezeryana alacaklar
Surprizbebek1 Ezgi1212 Yeni girebildim buraya. O gün sağlıklı bir şekilde doğumum oldu elhamdülillah ☺️ benim iki sezeryan arası sadece 13 ay olduğu için ağrılarım öncekine göre daha fazla ama gün geçtikçe daha iyi hissediyorum. Allah herkese sağlıklı, kolay doğum nasip etsin
Dryfrmzz25 Surprizbebek1 sezeryan doğumunuzun arası 13 ay sanırım bende hamileyim arası 11 ay olacak nasıl geçti hamileliğiniz doğumunuz zor oldu mu sezeryan dikişleriniz nasıl. Bilgi verirseniz çok sevinirim