Hticecidem Merhabalar çarşamba test yaptım pozitif çıktı dünde sağlık ocağına gittim kan verdim , doktorum bugün izinli olduğunu ancak pazartesi bakabileceğini söyledi rica etsem siz bakar mısınız çok merak ediyorum .Betahcg 12852 yazıyor . Hamile miyim ?
Beyza_12 Hticecidem hayırlı olsun hamilesiniz 🥰gittiğinizde keseyi görüp kalp atışınida duyarsınız inşallah ☺️betaniz baya yüksek benim beta hcg m de çok yüksek çıkıyordu ikiz olma ihtimali var demişti doktor ama tekti☺️ beta yüksek olunca belirtileri biraz fazla yasiyosunuz bulantı kusma vs ikinci gebeligim ve hemsire olduğum için bu kadar tecrübeli konuşuyorum ☺️
Hticecidem bkdusunenanne bu ayın 8 ‘indeydi son gebelik tarihim , ama 2 gün önce yine kanamam geldi internete baktım yerleşme kanaması olabilir yazıyordu bende test yaptım pozitif çıktı sonra sağlık ocağına gittim emin olmak istedim ☺️
uzman_1annemy Hticecidem Son âdet tarihine göre henüz çok yeni ve çok küçük ama degerlerinize bakılınca daha büyük gibi ya üstüne âdet oldunuz yada çoklu gebelik gibi hayırlısı olsun inşallah 🤲💕
Hticecidem Beyza_12 çok teşekkür ederim çok mutlu oldum , evet galiba öyle olacak olsun sağlıkla gelsin de gerisi mühim değil ☺️🙏
lilyum_ Hticecidem yani tam anlamadığım icin görsel istedim. Eger son adet tarihiniz 8 Ağustos ise nasıl bu kadar yüksek çıkmış olabilir. Ama son adet tarihiniz 8 temmuz ise normal bi değer
Hticecidem lilyum_ 8 Ağustos son adetim eminim takvim kullanıyorum zaten ama iki gün önce yine adet oldum yani kan geldi yerleşme kanaması diye okudum internetten acaba kanamam olduğu için de öyle olabilir mi inanın onu bilmiyorum ☺️