Huzurluve BusrAsil2019 korkmayın sadece dua edin ve Allah’a emanet edin. büyük bı ihtimal bu haftalarda plasenta aşağıya indiği için kanama yapabiliyormus ve ilerleyen haftalarda yukarı çıkanlar çok oluyor Dr um söylediklerini size iletiyorum
BusrAsil2019 Huzurluve bana da öyle dedi plasenta aşağıda dedi bebeğim düşecek diye korkuyorum sadece
Ebrugunesss 1Anneadayiiii aşılama oldum bende 15 gün oldu bana gebelik testi yapana kadar kullan dediler sonrasını ben sormadım onlarda söylemedi siz ne yapmıştınız
1Anneadayiiii Ebrugunesss ben aşılama olunca 11. Gün adet oldum negatif oldu yani o gün bıraktırmışlardı canım doktoruna sor istersen testi ne zaman yapacaksın
Ebrugunesss 1Anneadayiiii testi yaptım silik çizgi çıktı ama artı med kan veremediğim için netlik yok başka bi marka da yaptım oda silikti yanlış olur diye korkuyorum adet olmazsam Çarşamba günü kan vercem bakalım varsa zaten adet olmam hem de beta yükselir diye bekliyorum
1Anneadayiiii Ebrugunesss o zaman adet olmazsan kan verene kadar devam et progestana kanda negatif çıkarsa direk bırakırsın ilaçlar bazen adeti geciktirebiliyor belki tutmuş da olabilir aşılamanız kan vermeyince net bişey söylenmez inşallah pozitif çıkar kanda da