zlemceylan Kubraylvc kaset testte de çok hafif ince çizgi var görünüyor ama istersen bir akşam yap ya da yarın sabah en azından tam biraz dha emin olmak için o koyuluğu görebilmek için
Kubraylvc zlemceylan evet canım koyulaşmasını takip edecem günlerdir yapıyorum bembeyaz çıkıyordu bu sabah yapar yapmaz çıktı 🫣
zlemceylan Kubraylvc evet prodoctor hiç çizgi bile çıkarmıyor normalde yoksa biliyorum ayy inşallah vardır hadi hayırlısıyla 🥰
Kubraylvc zlemceylan inşallah canım bekleyen herkese nasip olsun inşallah senınde test zamanına az kaldı takipteyim 😍
Nananan Kubraylvc benim ilk gebeliğimde bu şekilde çıkmıştır kimse görüp inanmamıştı bence gecikmeni bekle bende gecikmeden önce yapmıştım böyle çıktı gecikmemden sonra netleşti
Kubraylvc Nananan evet evet kesınlıkle doğru koyulaşmasını bekleyecem ben çok test yaptığım için kuruma çizgisi falan biliyorum yaptığım an pembe oldu o yüzden heveslendim takipte olacağım o yüzden 😍
zlemceylan Kubraylvc amin güzelim inşallaahh yaparsan testi beni de etiketle merak ettim 🥰 inşallah gölümüzce olur her şey ❤️
Zeyson Kubraylvc var gibi sanki cnm yarın yine yaparsın koyulaşmayı takip edersin🌸 ben elendim bu sabah artık önümüzdeki ay kısmetse
Kubraylvc zlemceylan aaaa bu benim aklıma gelmedi hiç hay emeğine sağlık kuzum 🫣ben ki saatlerce flaşla bakmaya çalışırdım sabah sabah yaptığım an çıkınca gözlerimi ovaladım yanlış mı görüyorum yoksa görmek istediğim için mi görüyorum diye 🫣
zlemceylan Kubraylvc yok görünüyor yani ama diyorum ya akşama ya da yarın sabah denersen en azından biraz daha o koyuluğu net şekilde görürsün ❤️🥰
Kubraylvc zlemceylan pikten birkaçgün sonra bel ağrım başladı felaket bel ağrım oldu kasık iğne batar gibi batmalarım oldu acaba tuttumu diye düşündüm dünden beride kasık ve bel adet sancısı gibi yoğunlaştı
zlemceylan Kubraylvc sende adet ağrısı gibi belirtiler olmuş 🥰 ayy hadiii biraz daha koyuluğu gör kan vermeye git bence şimdi git diyeceğim ama ne olur ne olmaz ❤️
Kubraylvc zlemceylan yok yok kesinlikle hayal kırıklığı olmasın o yüzden azcık daha belirgin olsun hemen gider yakın zaten hemen de çıkıyor sonuç 🫣
zlemceylan Kubraylvc aynen bende hep öyle düşünüyorum gidip hayal kırıklığı olmaktansa ❤️ inşallah güzel sonuçlar getirir 🥰