Kubraylvc Kızlar yumurtlamadan 10 gün geçti düne kadar özellikle prodoctor aldım bembeyaz çıkıyordu yaptığım an pembe belirdi flaşa bile gerek olmadı bakın bacılar 🫣
zeynosileannis Kubraylvc çok belli belirsiz bende gördüm ama pozitif denecek kadar belli değil henüz adete kaç gün var
neslsah-1 Kubraylvc var hafif ama ne zaman cıktığıda önemli 5 dk dan sonra cıkan geçersiz sayılıyo canm
Psk1998 Kubraylvc ay aynı şey bendede oldu bugün regl günümdü olmadım dün test yapmıştım predictor ama böyle silik ince çizgi çıktı gögüs ucumda ara ara gelen kaşıntı var ve akıntım var hiç adet ağrısı felanda yok ama dedim ki acaba ben mi hayal görüyorum
Lalemmm12 Kubraylvc bu şekilde öğrendim canım hamilesin üstelik benim 10 günüm varken bu şekildeydi adetim geçtikten sonra koyulaştı yarın bence bi kan ver
Kubraylvc zeynosileannis şöyle canım bat yarın ama yumurtlama geç gördüm 10 gün oldu hergun yaptım kuruma belirmedi bile sabah yaptım sanıyeler içinde pembe belirdi siyah olsa kuruma derim de resimde belli olmuyor pembe olunca acaba dedim
MelodyFairy Kubraylvc pozitif olma şansı yüksek bence o yüzden yarın tekrar yapsana Ben bugün yine test yapcam
zeynosileannis Kubraylvc anladım yarın sabah tekrar yaparsın o da hemen çıkarsa kan verip kesinleştitirsin☺️
Kubraylvc MelodyFairy ay hadi inşallah bu yalancı pozitif çıkarmıyor diye bunu aldım inşallah yanıltmaz
MelodyFairy Kubraylvc Bende çoğu zaman bunu kullandım daha önce hiç yalancı pozitif ya da kuruma görmedim 🙈 benim test de bu yüzden kafamı karıştırdı
Mrvnr55 Kubraylvc çok silikte olsa HCG değeri yükselmiş görünüyor yoksa bembeyaz çıkıyo zaten kan testi net sonucu vericektir acile gidip test yaptırmanı tavsiye ederim inşallah hayırlı haberler alırsın☺️
Kubraylvc zeynosileannis kesinlikle sabaha kadar yaptıklarım kalbim kadar bembeyazdı flaşlarla bile yok anacım ama sabah yapar yapmaz belirince heleki pembe olunca aşırı heveslendim 🫣