Kubraylvc Burcuguner canım hangi marka bu bide kaç dakika oldu yaptıktan sonra bu çizgi çıktı çünkü görülüyor
Burcuguner Kubraylvc comfort marka 5 dakıka ıcınde cıktı gözle bakınca gözükmüyodu bende flaşla çekim dedim böyle gözüktü bilemedim
Trkngnc Kubraylvc benımxe böyle olmustu malesef kımyasal gebelık olmustu umarım öyle değildir. Biraz daha bekle
Kubraylvc Trkngnc geçmiş olsun daha önce bende kimyasal geçirdim bahsettiğiniz tam olarak ney kan verdim 26 çıktı adet günü bugün tekrarlayacam
Trkngnc Kubraylvc ben kan vermıstım en yüksek 16 ya kadar cıktı testlerım sılık cizgi cıkıyordu pozıtıf ama sonra hastalandım kımyasal genelik dedi doktor diğer ay hemen hamıle kaldım
Psk1998 Kubraylvc regli günümden bir gün önce erken gebelik yaptım hayali çizgi vardı gecikmenin 2. Günü kaset test yaptım negatif gecikmem devam ediyor olsaydı kasette çıkardı bence
Kubraylvc Trkngnc öylemi bende kimyasalda daha önce 40 a kadar yükseldi sonra düştü kimyasal geçiriyorsun dedi doktor
zlemceylan Kubraylvc ayy hadi gözün aydın canım benimm 🥰🥰😍😍 sağlıklı demek ki bir de çok yeni öğrenmiştin yumurtlamadan kaç gün sonra öğrendin