Zarifokur Kubraylvc hayırlı olsun Kübra hayırlısıyla kucağına al inşallah Allahım bana da nasip eder inşallah
isimsiz19 Kubraylvc yaaa canım benim rabbİm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlere de dua et olurmu🥹🙏
Kubraylvc isimsiz19 amin canım benim etmem mi canı gönülden hemde Allahım ısteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah 🙏
Psk1998 Kubraylvc ay aynı şey bendede oldu bugün regl günümdü olmadım dün test yapmıştım predictor ama böyle silik ince çizgi çıktı gögüs ucumda ara ara gelen kaşıntı var ve akıntım var hiç adet ağrısı felanda yok ama dedim ki acaba ben mi hayal görüyorum
Kubraylvc Psk1998 testı tekrarla canım muhakkak ben hergun akşama doğru bile tekrarladım varsa hafif hafif koyulaşıyor çünkü
Lalemmm12 Kubraylvc bu şekilde öğrendim canım hamilesin üstelik benim 10 günüm varken bu şekildeydi adetim geçtikten sonra koyulaştı yarın bence bi kan ver
Burcuguner @“Kubraylvc”# Kubraylvc kızlar banada bakın hele flaşsız gözükmüyor bende. Flaşla çekınce de böyle ama benımkı kuruma çizgisi sanırım 😂
Kubraylvc Burcuguner canım hangi marka bu bide kaç dakika oldu yaptıktan sonra bu çizgi çıktı çünkü görülüyor