myangelson MelodyFairy keşke erken gebelik yapsaydın 🥲 neyse bir kaç gün bekle erken gebelik dene olmazsa yine de canım
Elif-ada- MelodyFairy Ya nasıl olur gebelik yokken pozitif çıkaran artımed sizde negatif çıkarmış benim ve birçok kişinin başına geldi bu siz en iyisi başka bir test kullanın bu teste hiç guvenmiyorum
Hlyhlybtr MelodyFairy iyide bu ağrılar normal moralini bozma. Bn 12 haftalık oldum bir gün göğüslerim hassas oluyor iki gün olmuyor
Hlyhlybtr MelodyFairy yaptığın teste baktım. Bu marka güvenli değil. Bn 5 tane testi aynı anda yaptım. İki tanesi artimed ti . Ve aynı anda yapmama rağmen 3 tanesi pozitif çıktı ama artı med bomboştu
Ebaki MelodyFairy bu testte guvnme cnm vmbn hamile olduğumu bildigim halde bundan yaptım hemen göstermedemi sonradan gösterdi çizgiyi o da çok silik ama bnm betam 1132 idi
Hlyhlybtr MelodyFairy aynen göstermedi hiç çizgi çıkmadı . Hayali çizgi bile çıkmadı. Ama diğer 3 markada belirgin çizgi çıktı. Başka marka dene bence cnm. Prodoctir en iyisi. Yada başka marka kaset test al
MelodyFairy Hlyhlybtr hayır daha 28. Gün. Benim için erken daha ama her ay farklı zamanlarda regl oluyorum