Yarın tatile gidiyorum ve reglim bir an önce olsun bitsin diye 3 gündür kekik çayı içiyorum sonunda bugün söküldü ve aşırı gelmeye başladı.. yarına kadar bana bir çözüm söyleyin nolur.. arveles içtim kesmedi ne yesem ne içsem azalır ya da kesilir? Tampon kullanmak istemiyorum hiç kullanmadım korkuyorum açıkçası

Suadmsv yapacak bir şey yok canim.. tek seçenek o hemde can acıtan bir şey oldugunu sanmıyorum

Suadmsv
    Acıma vs yok ama her an çıkacakmış gibi bi his oluyor beni o rahatsız etmişti herkeste farklıdır tabi

Bns1- sızıntı oluyor mu peki? O şekilde denize ya da havuza girdnz mi

Suadmsv tek çare tampon gibi sızma vs olmaz bir acısı da yok başta bir tuhaf geliyor alışıyorsunuz

Suadmsv ben geçen sene kullandığımda en fazla 1 saat tutuyordum sızar vs diye korkumdan ama rahat 2 saat götürürmüş denize havuza öyle girmiştim mecbur

Suadmsv en yoğun günde 2 saatte bir değiştirin sızıntı olmaz. Diğer günler 3-4 saat gider. En ileriye ittirin hissetmezsiniz bile ama dışa yakın olursa çok rahatsız eder, oturamazsınız bile. Aslında alışsanız pedlerin ne kadar rahatsız ne kadar zor ne kadar pis olduğunu görürsünüz. Ben kullanmaya başladıktan sonra resmen hayatım kolaylaştı. İş yerinde ve evde. Ped sürekli yapışıyor, hava aldırmıyor. Ben her reglimde kullanıyorum

Primolut-n içine adeti kesiyo bırakınca adet oluyorsun diye biliyorum benim kuzenimin evlendiği gece adet gününe denk gelmişti eczaneden aldı içti olmadı bırakınca oldu

Liimon en ileriye ittirin yazmışsınız da sonra nasıl çıkarıcam onu? Hiç kullanmadığım için soruyorum

Pamuk, başlığı Adet nasıl çabuk kesilir olarak değiştirdi.

Suadmsv ipi var ya yavaş yavaş o ipten çekeceksin. Çıkması kolay olan bir pozisyonda olman lazım