Minikdunyam ayseozbek sorayım o zaman evet olmadı annemlerin evinin yanında var gayet güzel bi yer salon gibi oraya giderim artık ama ilk olacağı için çekiniyorum
Edugumoglu Minikdunyam bemce gittiginde konus sana ozel agda alsınlar sen giderken yanında gotur onu kullansınlar en temizi ben hep öylee yaptım şimdiye kadar son 1 yildir kendim yapıyorum 28. Haftadayız bakalım şimdiden sonra nasil yapacagim 🙄
ayseozbek Minikdunyam hiç çekinme kuzum 😊 o kadar cokkk giden var ki rahat ol yaniiii 10 dk içinde bitiyor zaten hemencik
Minikdunyam Edugumoglu 37 de o kadar sor ki göbekten bişey göremiyorum Aynayl zar zor... artık öyle yaparım kendimde alır giderim hangisinden isterlerse şu ilk ağdalı atlatayım
Edugumoglu Minikdunyam ilki ocinde sor onların elinde sıfırı vardır mutlaka 50 tl gibi bir ücret istiyorlar sonra o senin oluyor bence hiç riske atma bir sefer bile olsa birde onunla uğraşma
Aygn halimeaydinnn benm zatn vardı geçen kontrole gittim kadınlar nst deydi göbekleri bembeyaz Allahım dedim nie bende var😁😁
halimeaydinnn Aygn 😁😁😁😁😊 haklisin valla bende yasiyorum bunu ..ya anlamiyirum annnemin gobegi kar gibi bembeyaz biseycik yok ama benim fulllll var esimdende utaniyirum ben eldiven le temizliyorum sen agdayla mi temizliyn
Deletedmom004 Minikdunyam Ben de aynı senin gibiyim canım lazere gidiyordum. Hamile kalınca mecbur bıraktım ve lazerden alışkanlık jiletledim ve yine çıkıyor kuaföre gitmek istiyorum. Hiç gitmediğim için de bilmiyorum utanıyorum 🙄
Hayal-umut Minikdunyam canım ben evlendigim için ilk değiştirmiştim burdaki arkadaşların önerdiğine gittim gayette memnun kaldım 10 dk bile surmuuor. Ben alırken 1 saatte yavaş yavaş anca aliodum ama kuaför 10 dk alıo acımıyor bile
Hayal-umut Minikdunyam canım ben evlendigim için ilk değiştirmiştim burdaki arkadaşların önerdiğine gittim gayette memnun kaldım 10 dk bile surmuuor. Ben alırken 1 saatte yavaş yavaş anca aliodum ama kuaför 10 dk alıo acımıyor bile
Minikdunyam Hayal-umut ben de bu hafta sonuna doğru halledeyim inşallah utana olacak ama napayım rahat olurum en azından