Hayal-umut Bsrayurtoglu cnm herhangi bi sknti yoksa olmuuor çünkü biz 37+2yiz yeni yaptırdım herhangi bi sknti olmadi
AlyaSu Bsrayurtoglu canım 21 haftalık olduk bugün yaptırdım jileti hiç düşünmedim çünkü 1 günde yine çıkıyor ağda yaptırınca 1 ay rahat ediyorum 😊
Aygn Valla ben kendim yapiyrm canm birşey olmuyr doktorda dedi bebek nerede ta dedi birşey olmaz dedi göbeğimi bile aliyrm agdayla
Gamze88 Aygn Ağdayı güvendiğiniz hijyenik ortamda yaptırmanızın sakıncası yok diyorlar ama göbek üzerinde hamilelik yüzünden oluşan tüyleri aldırmayın yazan yazıları cok okudum,siz birilerine sorup mu yaptırdınız acaba ?
halimeaydinnn Aygn bende oyleyim😖yaaa şu gobek tuycukleri olmasa ne guzel olurdu degilmi cnm .bi gobegimiz kalmisti ordada oldu
Minikdunyam Hayal-umut canım bişey soracağım ben daha önce lazare gittim az bişey seyreldi ama yine var jiletle aldım hep şimdi ağdaya gitmek istiyorum ama oturduğum çevrede hangi kuaföre gideceğimi bilmiyorum pat diye içeri girip ağda yaptıracaktım demek zor geliyor napıcam bilmiyorum yarın bi kaç kuaför gezsem mi yani siz nasıl yaptırıyorsunuz çok saçma ama bu durum yüzünden erteledim hep 🤦🏻♀️
Msl_ege AlyaSu bende nasıl bi bünye varsa 1 haftada çıkmaya başlıyor. Hayranım 1 ay çıkmayan insanlara ya 😅😅 çok büyük bi nimet değerini bilin 😂😂
halimeaydinnn Msl_ege ahahahhaha😁😁 kiz bizimkide oyle cikiyor merak etme . Daha temizligin tadini cikartmadan mereba diyorlar bize 😁
Gamze88 Lazer yaptırdığım için bende cok azalma oldu kıllar konusunda😅tabi artık yaptıramıyorum 17 haftalık hamileyim🥰jilet kullanıyorum çokta rahat oluyor ,
Aygn halimeaydinnn benm zatn vardı geçen kontrole gittim kadınlar nst deydi göbekleri bembeyaz Allahım dedim nie bende var😁😁
Oznur223 Bsrayurtoglu ben 30. Haftama girdim hep ağda yaptırıyordum hala da yaptırıyorum. Kendim yapamıyorum karnımdan göremiyorum çünkü. Hijyenik olduktan sonra yaptırdığın yer hiç sıkıntı olmuyo.
ayseozbek Minikdunyam arkadaşının yada komşu vs birinden öneri al canımm girdigin yerin temiz mi pis mi olduğunu bilemezsin enfeksiyon riski var sonuçta
Deletedmom004 Minikdunyam Ben de aynı senin gibiyim canım lazere gidiyordum. Hamile kalınca mecbur bıraktım ve lazerden alışkanlık jiletledim ve yine çıkıyor kuaföre gitmek istiyorum. Hiç gitmediğim için de bilmiyorum utanıyorum 🙄
Hayal-umut Minikdunyam canım ben evlendigim için ilk değiştirmiştim burdaki arkadaşların önerdiğine gittim gayette memnun kaldım 10 dk bile surmuuor. Ben alırken 1 saatte yavaş yavaş anca aliodum ama kuaför 10 dk alıo acımıyor bile
Hayal-umut Minikdunyam canım ben evlendigim için ilk değiştirmiştim burdaki arkadaşların önerdiğine gittim gayette memnun kaldım 10 dk bile surmuuor. Ben alırken 1 saatte yavaş yavaş anca aliodum ama kuaför 10 dk alıo acımıyor bile
Minikdunyam ayseozbek sorayım o zaman evet olmadı annemlerin evinin yanında var gayet güzel bi yer salon gibi oraya giderim artık ama ilk olacağı için çekiniyorum