Deletedmom_110 Betl35 her hastane farklı canım ben öyle dedim diye öyle yapma bence hangi il hangi hasteneye gidiyorsun?birde 37 haftada randevusuz gidiyorsun zaten doktorum bana randevu almadan gel dedi
Betl35 Deletedmom_110 İzmir Bayraklı şehir hastanesi canım senin? 1 hafta önce gitmistim en son artık haftalık kontroller olucak dedi ondan cumaya almis bulundum aslnda pazartrsu de gideblirdim arada çok fark yok 😀
Tugcetek7 Betl35 benim bebeğin suyu fazla 2 hafta önden gidiyor ona rağmen 39. Haftaya gün verdiler şehir hastanesinden o zamana kadar bişey olursa alırız zaten dediler. Prosedür böyleymiş ne yazıkki
Derinmom Betl35 ya bana 39 a gün verdi. arkadasımın bebegini aynı doktor 38+1 de aldı ben de anlamadım
Betl35 Derinmom Bende anlamadım vallahi kilosu vs herşeyi de iyi gidiyor 2.sezeryan bide niye bukdr bwkletiyorlar
Nurhalitefe Betl35 benimkine doktor 38+0 olsun dedi cumaya denk geliyordu bende pazartesi olsun dedim 38+3 de alacak inşallah devlet hastanesi
Betl35 090714 Benimde 2 eylülde 38+0 oluyorum Ama bana 39 da alırız diyor bugün gittim günüde vermedi henjz
Tugba1tugba Betl35 Düzce devlet hastanesi ben çok ağırlaştım artık her yerim ağrıyor doğsun istiyorum ondan. 3 kilo olmuş doktor ister alalım ister bekle sen bilirsin dedi
Derinmom Betl35 benim de 2. sezeryanım olacak Allah nasip ederse bebegin cinsiyeti ne ? erkek bizimki erkek bekletilir diyor gerkes.