Canan0305 bhtrolcay yaaaa 16. Da kesin kız dediler bize hatta üç çizgi var iç dış dudak diye gösterdi 😂19. Haftada da bu resim 😂
Canan0305 Melosum34 hoca çok emin erkek dedi ama 16. Hafta da başka bi doktor kesin kız dedi kendince gösterdi bişiler 😂
Canan0305 Twobabymom2 16 da kesin kız deyip kendi doktorum 19 da bu fotoğrafı gösterince şok olduk 16 da az bi hafta değil yanılmak için dedik nasıl oluyor bu 😂
bhtrolcay Canan0305 canım bence net erkek yani ikinci gebeliğimde erkek geçen haftalarda yine bundan gördüm 😅😅 hatta dedimki bukdar büyükmü olur 🥲
Alya3 Canan0305 ciddi mısınız 17. Haftada banada bacak arasını gösterdi boş dedi değişir mi acaba bizim de
Twobabymom2 Canan0305 canım ultrason bazen yanıltıyor benim doktorum karnıma koyduğu gibi karşı ekranda görmüştüm aynen böyleydi direk bacak açıkti oğlumu yoksa ilk hamileliğimde cinsiyet partisi yapicaktim ama direk ben gördüm zaten😅😅😅
Canan0305 bhtrolcay Allah allaaah şok içindeyim dünden beri doktor o kadar kesin kız demişti ki 😂 sağlıklı olsunlar da insan bi şaşırıyor emin olunca şimdi de insan acaba kordon mudur diyor 😂
Ebaki Canan0305 bana da ilk doktor kız dedi ikinci gittiğim direk erkek dedi hangisine inanicm bilmem detaylıyi bekliyorum😅😅
Canan0305 Ebaki kaç haftalıksınız peki kaçıncı haftalarda tahminde bulundu canım 😂 ya 16 da yanıldı desem kocamandı o zaman da 😂
Ebaki Canan0305 16 yım cnm pazartesi kendi doktorum gittim kız dedi bacak arası boştu bende gördüm hatta çarşamba başka doktora gittim erkek dedi direk
Canan0305 Ebaki bende 16 da gittim kız dedi hatta gösterdi boştu üç çizgisi vardı iç dış dudak dedi anlattı bi ton şey aldım resmen heyecandan :) kendi doktorum izindeydi gideyim bi dedim direkt erkek dedi bize sonra da bunu gösterdi. Valla şaşkınım
tugbaoztrk Canan0305 Evet 7+3 ama keseden falan tahmin edebilen oluyor o yüzden attım çok merak ediyorum 😅
Canan0305 tugbaoztrk ahaha ilk gebelik mi, sağlıklı olsun inşallah 🌸 kese yapımız benziyor bana en son erkek dendi ancak böyle yardımcı olabilirim :) Çin takvimi ve yüzük testine baktınız mı acaba ?
Canan0305 Badeela bebeğin alt kısmından baktıkları resim var mı acaba belki benim ki gibi tahminde bulunur arkadaşlarımız 🌸
tugbaoztrk Canan0305 İkinci gebelik , ilk cocugum erkek 😅 Çin takviminde kız diyor ama doğru değil bence o 😅 yüzük testi ne bilmiyorum