Mehtapp06 Ssraa açıkçası doğumdan korkuyorum devletteki doktorun mesai saatine denk gelirsem ya iyi olmayan birine düşersem diye korkuyorum. Yoksa Gamze hanımın geleceğine emin olsam düşünmeden bırakacağım
Kosem983 Mehtapp06 testleri devlette yapip getirmenize lokman hekim izin veriyomu ben oyle düşünüyorum ama daha hic gitmedim
Mehtapp06 Kosem983 evet başta konuştuk eylem hanımla kabul edeceğini söyledi haftaya ikili taramam olacak özellikle sordum sizin cihazlar daha net sonuç verirse burda da yaptırabiliriz dedim o da aynı kitin kullanıldığını devlette yapılmasıyla fark olmayacağını söyledi.
Gunesss Kosem983 ben bütün takiplerimi devlet hastanesinde yaptırdım 30. Hafta da Lokman hekime geçtim aysun hanıma çok memmunum. Bi sıkıntı çıkarmadılar evime uzak olduğu için takiplerimi burda yaptıramadım dedim doktora zaten bişeyde demedi aysun hanım şimdi doğum bekliyoruz. 😊
Bitterinannesi Krbksrf merhabalar liv de miayane ucreti ve dogum ne kadar sordunuz mu bende sincan lokman hekimde pakize hanimi onermislerdi burda pazartesi ilk defa gidecegim bakalim orda doguma 3100 tl dediler bana cok uygun geldi . Siz livde paket mi aldiniz ?
Reykzy TomurcugunAnnesi bülent hoca hala hekim centerda mı bi kere gitmiştim kistlerim için sonra zaman geçince hastalıgımdan dolayı daha farklı bir doktora gitmem gerekti
Krbksrf Bitterinannesi tamamlayici saglik sigortasi ile gidiyorum 1 yil once yaptirmistim ben normal paketleri yada dogum nekadar bilmiyorum .
Bitterinannesi Krbksrf canim tamamlayici sigorta derken ? Gebelikle alakali bir sigorta mi benimde tamamlayici sigortam var ama gebeligi karsilamiyor mesela
Aytac_Guven Sevocan0667 bende anakarada oturuyorum turgut özal gidiyorum devletin ilk Doğumum orda oldu ikinciye hamıleyım yine oraya gıdıyorum
Ilkheyecanim Emirfaruk banu hanımda çok iyi diye duymuştum bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine nazlı hanıma gittim çokta memnun kaldm ☺️
Birhanim 37. Haftadayız nerde doğuracam bilmiyorum özele gidiyordum zam yapmışlar vazgçemek zorunda kaldım güzel bi devlet hastanesi arayışı içindeyim😐 neresi kabul eder beni
Mrvaydn18 Birhanim ben de aynı şekilde özele gidiyordum bırakmak zorundayım eşim göreve gidecek şimdi yana döne devlet hastanesi arıyorum
[silindi] Ebrun orda doğum için yer var mı kontrole mi gidiyosunuz ben 1 kez gitmiştim bebeği dahi görememişti sonra gitmedim