elifuslu1002 eşim ben bırakınca o kadar şaşırdı ki bırakabileceğine inancım hiç yoktu diye çünkü ilk denemelerimizde boşanmam diyordum beni sigarasız bıraktığı için yani ben böyleyken bıraktıysam siz hayli hayli yaparsınız kendinize güvenin hayatınızı çok kısıtlamayın sigara içmiyorum diye yine kahve için eğer normalde mutfakta sigara içiyorsanız gidin mutfakta oturun ve sigaranın aslında sizi aciz bıraktığını bir faydası olmadığını düşünün yani gerekirse canınızı verebileceğiniz evladınız için bir sigarayı bırakamıyorsunuz dediğimi yanlış anlamayın bende böyleydim ve hep bunları düşündüm sushi en sevdiğim şeydir 7-8 aydır yemiyorum ve hiç off bir sushi olsada yesem sushisiz naparım cart curt demedim ama sigara olunca napcam olmaz zevk alamam diyoruz bizi aciz bırakıyor yani hep bunları düşündüm belki bunları düşünmek sizede fayda sağlar bir sinemaya gitseniz araya girsede sigara içsem diye düşünmekten filme odaklanmıyoruz çocuk doğunca ay uyusada bir sigara içsem diye düşünmekten çocuğumuzla olan zamanlarımızdan çalıcaz bu kesin yani çok uzun yazdım ama umarım yardımcı olur