eozlem Suey çift rahimde her zaman için risk var. Taburcu olurken doktorum bir sonraki gebeliğinde de erken doğum ya da gelişim geriliği yaşama ihtimalin yüksek dedi.
denizleo09 Grimsi Progestan kullanıyorum bi de sürekli enfeksiyona bakıyoruz var mı yok mu diye. Daha önce enfeksiyon yüzünden olmuştu çünkü erken doğumum
Grimsi denizleo09 Rahim içi enfeksiyon değil mi ? Benimde ilk aylar kanamalarim vardı progestan iğne vs kullanmıştım 28 haftada kese delinmiş su sızıntısı başladı acil sezeryan oldum . Kesenin delinme sebebi enfeksiyon demişlerdi Şimdi rahim içi enfeksiyon için mi tahlil yapılıyor size Çok soru sordum kusura bakmayın lütfen 🙈
denizleo09 Grimsi estafurullah olur mu öyle şey Evet rahim içi enfeksiyon. Doğum yapalı 11 sene oldu o zamanları çok insan hatırlamıyor ama kesem delindi suyum çok geldi yapacak bi şey kalmamıştı 2 gün ciğer geliştirici vurup beklettiler sonra da sezaryene almışlardı. Şimdiki doktorlarım kaç tane değiştirdim yine de istediğim ilgiyi göremedim malesef arada bi rahim ağzı ölçüyorlar bazen de ilaç verip geçiştiriyorlar tedbir amaçlı Progestan kullanıyorum ama korkuyorum yine erken doğacak diye
Grimsi denizleo09 Ay çok hak veriyorum size bende şimdiden kaç doktor araştırdım hangi şehirdesiniz ? Rahim içi enfeksiyon için kültür tahlili yapılıyormuş aklınızda bulunsun eğer bende gebelik durumu olursa düzenli olarak yaptıracağım
Zeynepyldz 1gamze tansiyon yüksekliğiyle acile gittim direkt yatış yaptılar çok riskli diye tansiyonum çok yükseldi düşüremediler gebelik zehirlenmesi yaşadım yani yattıktan 4 gün sonra da son çare sezeryan 😔 Bebek de akım kaybı başlamıştı anneyi de bebeği de kaybedebiliriz dediler acil aldılar zaten o yüzden çok erken geldi oğlum ama şuan toparladı biraz inşallah daha iyi olacak
Zeynepyldz 1gamze Şuan hala küvezde 51 gün oldu ne zaman çıkacağı hakkında net bi bilgi vermiyolar, 800 gram doğdu şuan 1630 gr
Remdvbr Bende 32+4 Doğum yaptım acil sezaryen ciğer geliştirici bile vurulmaya vakit olmadı Çok korkuyorum ,Allahım hepimizin bebeklerine Sağlık versin biliyorum çok güçlü , atlatacağız
Emos42 Remdvbr merhabalar bebeğinizin durumu nasıl acaba kaç kg doğdu ciğer geliştirici yapılmış miydi size bende şuan 30+4deyim bugün kontrolüm de doktor açılmam olduğunu doğumu 32 hafta civarlarında beklediğini söyledi
1gamze Zeynepyldz rabbim bir an önce kavuşmanızı nasip etsin bi hastalığı var mıydı bebeğin kaçıncı haftanızda doğum yaptınız
Zeynepyldz Htchoca teşekkür ederim hayır kullanmıyodum tansiyon hastalığım yoktu gebelikle beraber oldu malesef, şuan yine yok ilaç kullanmıyorum yani çok şükür doğumdan sonra devam etmedi
Guler11 minasomer 34+5 günlükken doğdu benimki de 17 gün küvözde kaldı solunumdan dolayı kilosu 3000 kiloydu ilk 3 gün vermedi 100 gr aldı hatta sonra verdi 2810 grama düştü 2900 olduğunda verdiler ama o 17 gün geçmek bilmedi kalbinizi ferah tutun bebekler çok güçlü orda bizden daha iyi bakıyorlar her dk herşeyine aklınız kalmasın
VeraVeraVera Aeell gerçekten mi? 22 haftalık mı ve sadece 48 günde hiçbir sağlık sorunu olmadan taburcu oldu mu? İlk kez bu kadar küçük haftada bu kadar kısa sürede taburcu olan duyuyorum da. Resmen Rabbimin mucizesi