AjdaDiri minasomer canım bende sancılarımın olması nedeniyle seseryanlıyım diye Dr riske atmadı 34+5 de aldı bebişi 10 gün küvezde kaldı 2 gün solunum sıkıntısından dolayı sonra enfeksiyondan dolayı 2600 doğdu 2350 ile kendi isteğimle taburcu ettirdim 1 hafta sonra kontrole gittiğimde 2450 olmuştu Dr gayet iyi dedi çok şükür 20 günlük olduk bile
boraninannesi_ _Minik_ 33+5te kanamam olunca ciger gelistirimci vuruldum 4 doz toplamda, şuan 35+5 olduk yarın belki sezeryan olabilirim insallah iyi etki etmistir
Egei Tomucuk12 sabah 9 gibi uyanıp küçük tuvalete çıkmıştım. Ben biraz da oturuyorum tuvalette. Tam kalkacakken bi böyle birsey aktı. Önemsemedim gittim yattım. Yattıktan 2 dk sonra tekrar birsey aktı. Hemen o zaman tekrar baktım şeffaf bir su gelmiş. O zaman anladım suyumun gelmeye başladığını. Akıntı biraz daha kıvamlı oluyor bence bu gerçekten su gibi. Bir de akıntının gelme aralıkları nispeten fazla oluyor. Su geldiğinde bende çok kısa aralıklarla sürekli gelmeye devam etti sezeryana alınana kadar.
Muratseyma2015 Bende 33 haftalık doğurdum ani su gelmesiyle enfeksiyona bağlı hiç su kalmamişti ciğer geliştirici sezeryana 2-3 saat kala yaptılar ne kadar faydası oldu bilmiyorum 2150 gr doğdu 1800e düştü 27 gün küvezde kaldı şimdi 2.5 ay lık olduk 4.5 kg 🥰
Eminekvnlk minasomer ben varımcanım iki oğlumda erken doğdu 35 haftada biri 18 gün kaldı diğeri kalmadı
Zeynepyldz Aeell benim bebeğim de 27 haftalık ama 24 haftayla uyumlu doğdu 800 gramdı 45 gün oldu şimdi 1460 gr daha en az 1 ayımız var dedi doktor çıkması için 2 kilo olunca emzirmek için gelceksin dedi sizinkini nasıl 1500 kiloda çıkardılar acaba
Grimsi denizleo09 maşallah ona benimde kızım 28 haftalıkken sizinle ayni sebepten erken doğdu maşallahı var şimdi prematüre deyince şaşırıyor insanlar 4 yaşına girecek inşallah . Sizin ikinci gebeliğinizde zamanında mi oldu peki doğum şuan ben ikinci bebeği istiyorum ama en çok bundan korkuyorum
denizleo09 Grimsi maşallah Allah uzun ömür versin prematüre bebekler çok dirençli 🥰 Ben 28.haftadayim 2.bebegim henüz doğmadı inşallah vaktinde gelir bu durum beni de çok düşündürmüştü hamile kalmadan önce
Muratseyma2015 Tomucuk12 sadece akıntı oluyordu ben anlayamadım vajina kendıni doğuma hazırlıyor zannettim 🤦🏼♀️
canvecanan minasomer 13 ağustosta protein kacagindan dolayı sezaryen oldum 36 haftalık bebeğim 2.100 Gr doğdu 32 haftayla uyumlu 12 gündür yoğun bakımda akciğerleri gelişmemiş biran önce kucağıma almak istiyorum artık🥲
Grimsi denizleo09 Ay hadi inşallah vakti zamanında sağlıkla gelsin 🥰 ekstra bı önlem filan alıyor mu peki doktorunuz
Miskinim Marimar98 e bebekte humana vardı dehasa süt yapardı ama şimdi satışta yok başka bişey çıkarmışlar oda aynı etkiyi veriyor mu