Aysu29 Meraba. Son adet tarihime gore 38+3 haftalik hamileyim ama bugun ultrasonda 35+5 hafta dedi sezeryan olucam yarin morelim cok bozuk bebegim gelismedimi
Ecem0635 Aysu29 doktorunuz ne dedi önemli olan o, neden dolayı geri kalmış? Mesela benimki de bir hafta 10 gün geriden geliyor ama ben tansiyon hastasıyım ve kullandığım ilactan dolayı böyle
Busemiraa12 Aysu29 doğum yaptım canım dün bendede iki hafta gerilik vardı şuan küvezde ama durumu gayet iyi üzülme allah bir avaz’da kurtarsın
boraninannesi_ Ben de 35+1 ken bebeğim 34.hafta ile uyumlu cıktı kilosu, son 15 gunde sadece 100 gram almıs. Bebeğim kanalda ve çok aşağıda olduğu için doktorum kordon bir yerde sıkışmış vs olabilir dedi ctesi 35+5 tekrar kontrolumuz var
Ozge18 boraninannesi_ yok henüz öyle bişey demiyor doktorum anne baba minyon bu bebeğinde 4 kilo doğmasını beklemiyoruz diyor o ama ben biraz kafaya takıyorum
Mervealya1992 Aysu29 doktor biraz daha bekleyemezmi sezeryan ıcın 35 haftalıkmıs gibi doqum yapcaksın cnku kılosuda az olabılır
Aysu29 Mervealya1992 kilosu 2.700. Ben minyonum eşimde az kilolu dogmus. Doktor kilosuna gore geride dedi🥲
fidanylcn Aysu29 bende de 38 haftamda 34 35 ile uyumlu çıkıyordu ultrasonda sancım ve açılmam çıkınca yatış yaptılar doğum yaptım
fidanylcn Aysu29 iyi çok şükür 2600 ölçülüyordu ultrasonda 3080 gram doğdu sarılıkla biraz uğraştık onun dışında bir sorun olmadı çok şükür bende babası zayıf kısa olduğumuz için genetikten dolayı küçük diye tahmin ediyorum