Meryemtoptas Direnberxx haklısınızdır ben doktoruma sormadığım için kesin bir bilgim olmadan önlem amaçlı diye düşündüm 😊
Meryemtoptas Hanus muz malesef tüketmiyorum ya diyetisyen ım yasakladı şekerim en baştan beri sınırda çıkıyor diye tedbir amaçlı diyetisyene gönderdi doktor çok sevdiğim halde yiyemiyorum 😒☺️
Pembepanter Meryemtoptas bende her gün 1 tane içiyorum çogunlukla içine limon sıkarak bazen de sade. Mide bulantıma iyi geliyor ayrıca bacaklardaki kasılmaya iyi geliyormuş. Ama üstünde doğal mineralli su yazmasına dikkat etmek lazım.
Annesininmucizesi Cihan tövbe yarabbi 😅 at o zaman bacım valla ödem yapar o açıdan söyledim iyi bi şeyken kötü bi şeye dönüştermeyelm 😉
HaticeAlaahin Meryemtoptas baslarda gunde bir icmeye calisiyordum faydali diye simdi soguklardan oyle seyler icesim gelmiyor
Meeemoom Meryemtoptas günde 2 tane içiyorum çok rahatlatıyor beni . Kola vs zararlı şeyler yerine soda içmek daha yararlı.
Krispiim16 Kızlar çörçıll yapıp içsek limon şade soda biraz tuz hani ayrı bi post açmak istemedim doktora da nezaman gitsem bebeğimin heyecanından unutuyorum herşeyi
Serraaa Gunluk en az 2 tane ıcıorum mutlaka doktorumda dedı mıneral acısından bebegı kıloda aldırıyormuş zaten mıdem sağolsun ıcmesem mafoluorum
deletedmom6295 Meryemtoptas 22. haftaya kadar içtimta ki çift taraflı rahim damar direncim olduğunu öğrenene kadar. sonra tabi mecburi ayrılık girdi aramıza
Selenaygur Meryemtoptas canim ilk haftalarda ozellikle cok yararli oldugunu duymustum kemik gelisimi icin hergun iciyodum ben aksatmadan 😊
Ecmbalci Meryemtoptas ben doktoruma sordum cnm gunde 1 tane meyvesız olmak şartı ile yararlı olucağını söyledi
deletedmom6295 Elfm tuz ornaı yüksek olduğu için tavsiye etmiyorlar rahim damar direncinde ilerleyen haftalarda tansiyon problemine yol açabiliyormuş. doltorum bana yasaklamıştı o haftadan sonra. 29 a kadar avakado yedim ben de kasılma için
Merve201119 Meryemtoptas eğer tansiyon problemin yoksa günde bir tane tüket canım bacak kramplarınada iyi geliyor içindeki minerallerden