Meryemtoptas Merhabalar 😊 15 haftalık hamileyim. Hafta da 2 tane falan maden suyu içiyorum içerisindeki minerallerden sebep iyi geldiğini duydum. Tabi meyveli falan değil sade maden suyu sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz? Tüketen var mı?
Zeynpatak Meryemtoptas hic sevmem sade maden suyunu 5 ayda 5 kere icmisimdir anca .hic icmesem bisey olur mu sizce
Mel0s Meryemtoptas canm ben gunde 2 tane mutlaka iciorm cok iyi gelio hem yediklerimi hazmedio hemde bebege cok iyi gelio bn gun icerisinde bide yatmadan mutlaka iciorm
Meryemtoptas MYSR ben doktoruma sormadan günlük tüketim yapmak istemedim içinde tuz olduğu için ne olur diye pek güvenemedim 2 gün sonra doktoruma sorcam inşallah 😊
Nur-yagmurr Ben hamileliğimin başından beri nerdeyse hergün bir tane içiyorum oğlumun gelişiminde de faydası olduğunu düşünüyorum
Hulya06 Zeynpatak Bende senin gibiydim canim cok tüketmedim suan 30 haftaligim bacagimda ayagimda kramplar kasilmalar oluyor sebebi magnezyum eksikligiymiş suan ilac kullaniyorum😏.
Cool İlk aylarda çok tükettim. Kalsiyum magnezyum olduğu için çok faydalı herkes diş ağrısından şikayet ediyor hamilelikte ben maden suyu sayesinde öyle bisey yaşamadım tavsiye ederim
Annesininmucizesi Meryemtoptas 1 şişe maden suyunda 2 tatlı kaşığı tuz var içmek çok iyi ama bunuda göz önünde bulundurun derim 😇
Direnberxx Annesininmucizesi sanmıyorum ya iki tatlı kaşığı tuz cok fazla 🙄 tadından da belli o kadar tuz olmadıgı
a-a-my-h_dmr Annesininmucizesi canım o bizzat bizim tükettiğimiz tuz değil madeni olan yani vücudun ihtiyacı olan tuz🌺
Meryemtoptas Direnberxx haklısınızdır ben doktoruma sormadığım için kesin bir bilgim olmadan önlem amaçlı diye düşündüm 😊
Candaan Meryemtoptas bende bugün 15 haftama girdim çok şükür doktorum dün bana sade maden suyu iç dedi bide çiğ kabak çekirdeği tüket dedı😊
Meryemtoptas Hanus muz malesef tüketmiyorum ya diyetisyen ım yasakladı şekerim en baştan beri sınırda çıkıyor diye tedbir amaçlı diyetisyene gönderdi doktor çok sevdiğim halde yiyemiyorum 😒☺️
Ilkheyecanim Meryemtoptas doktorum mümkünse günde 1 tane tüketmemi söyledi ilerleyen zamanlarda bebeğin gelişimi içinde faydası varmış