Cm23 Gaziantep’te yaşayan anneler acaba hangi hastaneyi tercih ettiniz ve fiyatlar neydi paylaşabilir misiniz?
iy-23 Cm23 henüz dogum yapmadim ama medicalpointte yapacagim, aslinda sankonda yapacaktim da doktorum medicalpointe gectigi icin bende oraya gectim. Fiyat olarakta 24-25 bin dediler eger sezaryen olursa ek 1200 lira daha aliniyormus suan 35+4 üm
iy-23 Cm23 son kontrolumde 33+2 de bebegim hala makat gelis oldugu icin sali gunu 34+2 de kontrol edilevek hala makat gelişse sezaryen gunu verilecek
[silindi] Cm23 takip edeyim bana da lazım, şu anda Özlem Borazan hanıma gidiyorum ama daha iyisi varsa değiştirebilirim. Özel muayenesi olunca tahliller için hastaneye gitmesi zoruma gidiyor açıkçası…
iy-23 Cm23 valla varsa da bilgim yok ben bastayken almamistim paket ki zaten doktor hastane degistirdi diye son 2 ay kala hastane degistirmek durumunda kaldim
Cm23 Booksandcats ben de 21. Haftadayım hateme gidiyorum sadece şuan doğum 22 bin Live de doğum paketi varmış 48 bin dedi benim doğumda yılbaşından sonraya geldiği için fiyat değişecek benim gittiğim yerdede biraz kararsız kaldım açıkçası
Booksandcats Cm23 ben hiç doğum paketi falan konuşmadım ama almak daha mantıklıymış her muayeneye gitmede farklı fiyat çıkıyor 🥲
Cm23 Booksandcats kesinlikle öyle bi konuşun bence bunu paketin içinde güzel şeyler var diyetisyen psikolog baba için küçük bi check up oda süslemesi felan
[silindi] Liv hastanesi Hatice Şahin bıkmaz numarasını veriyor mu acaba kızlar bilginiz var mı? Çok beğenıyolar Hatice hanımı bende takipçisi olmaya niyetliyim numarasını verir mi acaba bilmiyorum
Cm23 [silindi] takibinizi yapam doktorlar genel olarak veriyor bence çünkü acil bi şey olduğunda ulaşabilmeniz önemli
[silindi] Cm23 bi de 22. Hafta da gitmeyi düşünüyorum o vakitten sonra kabul eder değil mi takipli hastası olmama ?