Kızlar 33+3 haftalık hamileyim bebek kanala inmiş doktorum normal doğum pozisyonunda dedi ama ben her iki doğumdanda çok korkuyorum. Her şey normale göre ilerlerse normal doğum yapmayı düşünüyorum ama hayatımda hiç ameliyat falanda olmadım kan alınırken serum takılırken bile baygınlık geçirdiğim zamanlar oldu ya doğum esnasında bayılırsam bebek kanalda kalırsa bişey olursa diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim. Lütfen yadırgamayın ama gerçekten çok korkuyorum bu fobimi asla üzerimden atamıyorum. Her an suyum falan gelecekmiş gibi hissediyorum diken üstündeyim. Suni sancı desen apayrı bir korku benim için. Normal doğum esnasında tansiyonu yükselip ölen bir tanıdığım var beni çok etkikemişti onun ölümü. O yüzden çok kararsızım ne yapacağım nasıl doğuracağım bu bebeği bilmiyorum. Hayatımda hiç vücudumda herhangi bir yere dikiş falanda atılmadı öyle travmatik olaylar yaşamadım o yüzden sezaryenin dikişlerinden karnımı 7 kat keseceklerinden korkup normale yöneldim ama alttanda kesi atılabiliyormuş o da beni çok korkutuyor. Her iki doğumunda benim açımdan çok zorluğu var normal doğum yapıp her şey yolunda giden var mı bana ya moral verin ya da bir fikir verin ne yapmalıyım bilmiyorum doğurmicam içimde tutucam yoksa bu bebeği😂