Nura1997 Fatmanur12345 ben 11+5 gittim doktora bana dediki 12 den sonra olursa ikili test icin daha iyi. Sonra ultrasonda bakti bebegin gelisimi iyi 12+4 gibi dedi o yuzden test yapa bildik
Fenerli6767 Nura1997 vala bende yaptırdım ama doktor 1ay sonra gel dedi o zaman ogrenicem sonucu devlette yaptırdım
Nura1997 Fenerli6767 bende ozeldi ama yine de soylemiyo hastane. Doktorlar da bazen mesajlara gec bakiyor malum hasta coklugu
Fatmanur12345 Nura1997 çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için bu testler kan tahlili ile mi yapılıyor
Nura1997 Fatmanur12345 evet canim. Kan tahlilinden baska idrar tahlili de yapiliyo. Bide vajinadan detal alinip enfeksiyonlara bakiliyor. Bende hamilelik ogrendigimde doktorum ilk bunlarin hepsinjn tahlilin istemisti
sevgi_bidak Tugceaker iki kere özele gittim valla dedim sansimi deneyim ama bizim nazli ya yuz ustu yada eller ayaklar havada cok beklersiniz der gibiydi 😀
Boncuk15 12.hafta olduk iyiyiz şükür ikili test yaptırmadım ama alttan muayene edeyim dedi o zaman şaşaırdım ilk defa böyle duydum 9.hafta da cinsiyet tahmini yaptı
2cicekannesi_ Fenerli6767 merhaba 4 yıl sonra bende tekrar buradayım bugün 12 haftalık olduk uyku hali dışında asla kusmam olmadı inşallah bu şekilde gider diye dua ediyorum , sağ sağlim kucaklayalım bebeklerimizi ❤️