gzm_42 estağfurullah 😊 evet 29+3te 1329 ve 1298 gramlardı her hafta servikal uzunluğum ölçüldüğü için ve her seferinde erken doğum riskim var mı diye sorup yok cevabını aldığım için hamileliğim boyunca kendimi kısıtladığım için sanırım bu birkaç haftadır biraz rahat davranıyorum 20li haftaların başlarında daha ağırdım hiç yürüyemezdim korkudan, bi cesaret geldi bu ara bende anlamadım😅 böyle söylüyorum ama sıkıntılarım yok mu onlarca var😅 asla eğilemiyorum oturduğum yerden kalkamıyorum hele kamp sandalyesinde oturuyorsam mutlaka birinin beni kaldırması gerekiyor yatarkan sağa sola dönemiyorum 2 dkda yürüyeceğim yolu 10 dakikada ancak penguen gibi yürüyorum nefes nefese kalarak 😅 kasılmalarım ve bebeklerimin toplanmaları var 1 haftadır biri sağa biri sola toplanıyor yumruk gibi oluyorlar ve ben karnım ortadan ikiye yarılacak sanıyorum haftalardır ayaklarım çok şiş ellerim normaldi bu hafta ellerimde şişmeye başladı şişe bile açamıyorum ve daha niceleri🫠 bu arada magnezyum kullanıyor musunuz? Benim bir çoğu sıkıntım (20li haftalardaki) magnezyumu değiştirince geçti/azaldı