Gg5348 Hulo2105 ne güzel olmuş doğumun moral oldun merak ediyordum seni çok sevindim ikinizinde sağlıklı olmasına maşallah çok güzel sağlıklı mutlu bir ömrü olsun bebişin🙏🏻🌸 doğumdan sonrası nasıl peki çok zor mu az kaldı korkuyorum 🙈
Ceyda24 Hulo2105 damardan takilan antibiyotik ne icin. Hayrli olsun. Devletre mi izel mi oldunz hangi ilde. Esinz gelmis ya onun icin sordm
Hulo2105 Ceyda24 ameliyatta kesi dikiş olduğu için enfeksiyona karşı yapılıyormuş. Özelde oldum istinye liv hastanesinde. Eşim girdi ama benim doktorum izin veriyor aynı hastanede başka bir doktor izin vermiyormuş mesela
Busekrtl Hulo2105 Hayırlı uğurlu olsun canım Allah analı babalı büyütsün. Bence de ayrıca hastanede yanımıza alacaklarımız hakkında yazsan çok iyi olur.
Hulo2105 Busekrtl sağolasın canım❤️ ben burda çok çanta postu gördüm hatta ona göre yaptım ama evdeki hesap çarşıya uymadı😂
Minalina Hulo2105 canım bekliyordum bende nerde kaldın diye çok merak ettim valla😌ikinizinde iyi olmasına sevindim Sağlıcakla büyüsün bebeğin tebrik ederim 🥰🌸 kaç kilo doğdu peki ultrasonla uyumlu muydu kilosu bebişin
Hulo2105 Minalina çok teşekkür ederimm❤️ evet canım son kontrolde 3500-3700 arası dedi doktor 3450 doğdu🤭
Minikprensesim_ Hulo2105 Hayırlı ugurlu olsun canımmm . Çok ama çok sevindim geri dönmene . Huzurla sağlıkla büyüsün minik adam 🌸
Premsems Hulo2105 Hayırlı olsun öncelikle, Allah analı babalı sağlıklı büyütsün🌸 benim sorum ameliyattan sonra korse taktınızmı, taktıysanız nekadar süre sonra taktınız
Hulo2105 Premsems amin canım teşekkür ederim❤️ henüz korse almadım yarın dikiş bantım çıkacak o zaman sorucam doktora. Ama şu an takıcağımı sanmıyorum daha dikiş yerim sızlıyor kalkarken falan 2-3 hafta sonra takarım diye düşünüyorum bakalım doktor ne diycek
alinsmom_ Hulo2105 hayırlı uğurlu olsun canım benim😍 sağlıkla büyüsün inşallah❤️ çok güzel bir doğum hikayesi darısı başımıza😍❤️