Cananctnky Buselii22 Yani içiniz rahat etsin isterseniz tabi ki başka doktora da görünebilirsiniz.Aynı hastanede ki diğer doktorlar bakar mı ona pek emin değilim ama
Betul59 Cananctnky atiila bey doktorum bende unutuyorum her gittiğimde soracağım diyorum artık bir dahaki kontrolüme 17 Eylül de kontrolüm Atilla bey den o kadar memnunum ki iyiki onu seçmişim
Cananctnky @Limonlukekkk doğumun hangi güne denk geliyor :) Allah sağa salim kolaylıkla geçirmeni nasip etsin.Bizleri de kendine gelince haberdar etmeyi unutma 🙂
Cananctnky Limonlukekkk az kalmış ya 🥰🥰Şimdi doktorlarımız aynı ya o yüzden daha çok merak ediyorum 😊😊
Cananctnky Limonlukekkk sezeryan olacak sanırım dimi ? konuştunuz mu hiç spinal anestezi mi yoksa genel anestezi mi istiyorsun ?
Tgbashnn Limonlukekkk oda numaranız bellimi Yoksa onların verdiğimi çünkü benim yatış yaparken sezaryen için gelen vardı onlar önceden oda numarasını demişler ama o oda doluydu başka odayı verdiler
Tgbashnn Limonlukekkk anladım canım onlarda görüşmüş numara şu diye belirtmişler o sırada dolu diye başka odaya yönlendirmişlerdi
Cananctnky Betul59 Merhaba .yok ya unuttum yine burda herkes 22 25 bin falan diyince aklımdan çıktı gitti.