Cananctnky Limonlukekkk o zaman tetikte olalım dimi :))) Valla korkuyorum inşallah bu sefer ki doğumum rahat geçer
Cananctnky Limonlukekkk anestezi doktorlarından erkek olan daha iyiymiş sanırım . O girsin diye rica edicem.
Tgbashnn Limonlukekkk hadi ya benim ilk serklajda spinal oldum çok şükür zor olmamıştı sadece çok üşümüştüm bu seferki serklajda genel oldum bayan vardı beni konuşturarak vermişti az vericez demişti ondada şükür sıkıntı çıkmamıştı
Tgbashnn Limonlukekkk bu olaylardan sonra korkar olduk eşim sürekli nerde doğum yapıcaz deyip duruyor bişey olmadan küvöze falan alırlar diye korkuyor yaşamda böyle şeyler duydunuzmu hiç
Limonlukekkk Tgbashnn yok hiç duymadım neyden korkarsan başına gelir sakin olun hem şu anda gündem karıştı ya öyle bişi yapamazlar merak etme
Cananctnky Limonlukekkk Maalesef benim de öyle olmuştu.18 ay kadar sağarak verdim ben .Sütün kesilir diyenlere inat ,ilk aylar geceleri 2 saatte bir kalkıp sağdım aynı emzirir gibi.
Sinemmm1996 Alisde Ben Namık Kemal Araştırmaya gidiyorum özeldeki ücretleri henüz söylemiyorlar yeni yılda fiyatlar değisecektir.