Tgbashnn Cananctnky valla sırf Atilla bey için gidiyoruz o olmasa orası çekilmez Allah yardımcımız olsun genel daha iyi aslında ama bebeği görcem derseniz diğeri genelde iyileşme süresi daha kolay diğeri bacaklar kütük gibi oluyor saatlerce
Cananctnky Tgbashnn Aynen öyle kesinlikle katılıyorum.Herşey çok amatör .Allah sağa salim kolaylıkla ,güzellikle doğum sürecimizi atlatmayı nasip etsin.
Tgbashnn Detaylı ultrason için nereye gitmişsiniz Atilla bey kendi yapıcak galiba haftaya salı randevumuz var
Cananctnky @Tgbashnn @Limonlukekkk Merhaba kızlar nasılsınız ? Ben gün aldım artık.Atilla bey genel anestezi önermiyor ya korka korka spinal olmayı kabul edeceğim sanırım 😢😢
Tgbashnn Cananctnky merhaba canım iyiyim sen nasılsın hadi hayırlısı olsun nezamana gün verdi genel neden önermiyor
Limonlukekkk Cananctnky benım minnoş 53 gunluk oldu zor gunler bittı çok şükür ama çok zormuş annelik dilara hanımdan yardım isteyın diğer hemşireler tecrübesiz çoluk çocuk orda tek yetkin kişi dilara
Cananctnky Tgbashnn 11 Kasım dedik.Ya genel anestezide bebeğe narkoz geçiyor ya o yüzden doktorlar pek önermiyor.
Limonlukekkk Tgbashnn arka tarafta suit odaları kadın doğum servisi yaptılar odalar şahane ben hamileliğimin ilk zamanında orda yatmıştım
Tgbashnn Limonlukekkk dün instagramda sayfasında görmüştüm baya geniş odalar 2 oda gibi duruyordu fiyat farkı aldılarmı
Limonlukekkk Tgbashnn ben malesef denk gelemedım 104 te yattım ama 104 te güzeldi gebeliğimin başında orda yatarken yarım gune 10 bin almışlardı ama şu anda fark yok çünkü komple kadın doğum oldu ora
Cananctnky Tgbashnn Odalardan fiyat farkı alacaklarını sanmıyorum çünkü zaten kendileri o şekilde ayarlamış.Belki de çok şikayet falan aldılar da böyle bir çözüm buldular hiç bilemiyorum orasını.
Tgbashnn Limonlukekkk sağlıkla büyüsün canım darısı bize inş 🤲 o konuda çok tereddütlerim var siz geçende demiştiniz hemşireler tecrübesiz diye bide bu yenidoğan olayları çıkınca iyice korkar olduk çok kararsız kaldık