Buselii22 Gözde Demirezen e gidiyorum en son sorduğumda 25 bin demişlerdi ve sadece nakit ödeme kabul ediyorlardı kızlar giderken hazırlıklı olmakta fayda var kart kabul edilmiyormuş diye söyledi muhasebe bölümü
Cananctnky Gerçe benim özel sigortam var .Ne kadarını karşılar nasıl olur hiç bir fikrim yok .Bir sonra ki randevum 31 ağustosta .Unutmazsam inşallah sorayım
Alisde Cananctnky yani bende oraya gitmeyi dusundum fakat pek iyi yorumlar almadim o yuzden sehir hastanesine gidiyorum umarim.iyidir
000asiye Alisde şehir hastanesinden nasıl randevu alıyorsunuz ben aylardır kadın doğuma randevu arıyorum merkezdeki hastanelerde hiç randevu çıkmıyor MHRS den hatta 182 yi aradım yine de randevu yok. İlçelerdeki hastanelerin kadın doğum randevuları var ama merkezde niye bulamıyorum.
Sinemmm1996 Alisde Ben Namık Kemal Araştırmaya gidiyorum özeldeki ücretleri henüz söylemiyorlar yeni yılda fiyatlar değisecektir.
Cananctnky Limonlukekkk Doktorunuz kim :) Hadi bakalım sağa salim hayırlısı ile kucağınıza alın . İnşallah bize pozitif hikayenizi anlatırsınız :))
Tgbashnn Limonlukekkk bende sırf Atilla bey için gidiyorum yoksa okadar para vermeye meraklı değilim 🤗
Tgbashnn Limonlukekkk hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun 🤗 benimde 7sinde kontrolüm var