zlemceylan likapaa53 daha yeni yaptım canımm sanki düne göre daha silik gibi rengi daha 2-3 dk oldu 🙄
zlemceylan likapaa53 @Kur @Gamzebz Bugün biraz daha silik düne göre ama beyaz akıntım var dün kasığım da ağrıyordu biraz
likapaa53 zlemceylan bende bugğn yaptım bembeyaz bir test ama çok erken zaten şuan için salıdan sonra ancak görwbiliriz bence
Gamzebz zlemceylan canım gebelik döllenmeden sonra 3 gün içinde oluşuyormuş hamileyken belirtiler de ondan başlarmış erken belirtiler vs işte acaba varmı bilemedim ya
zlemceylan likapaa53 evet ama gebelik belirtileri de olabiliyormuş beyaz böyle krem gibi akıntı sizlerde var mı
likapaa53 zlemceylan evet bende saloyı beklicem sabredebilirsem 🙈 Ondan sonra her gü yaparım artık heralde🤣
likapaa53 zlemceylan benim geçmeyen bi bel ve kasık ağrım var ama bazen de göğsüme bi sancı gibi giriyo dün idrarımda tortular görmüştüm beyaz
zlemceylan likapaa53 kasık bende de vardı sürekli mi ağrın var peki ben idrarıma hiç dikkat etmedim bir bakacağım ❤️
likapaa53 zlemceylan geçmiyo evet kaç gündür geçmeyen kasık ve bel ağrım var birazda baş ağrım ama yormakta istemiyorum psikolojikmi diyorum🙈 Bat 1 Eylül canım🥰
Hatice_11 Gamzebz dün gece parça gibi pıhtı düştü kuzum galiba öyle birşey oldu pazartesi doktora gideceğim normalde 2 Eylül randevum
likapaa53 zlemceylan beklenmiyo cidden ya bende aşırı sabırsızım böyle konularda bugğn yapmıcaktım dayanamayıp yapmış oldum🤣