Kızlar merhaba ben şimdi postu görünce yazmak istedim baştan sona kadar okudum bı aralar bende boyleydim hemen olsun istiyordum her ay ne umutlarla test alıp yapıyordum çok takip stres yapiodum unutmak istedikçe evren hep hatırlatıyordu çevremdeki herkes hamile kalıyordu benden sonra evlenenlerde neyse kendime söz verdim ve artık unutacam dedim bir muhabbet kuşu aldım ve onunla vakit geçiyordu derken evimizi taşımaya karar verdik o gün evimi topluodum yani bildiginiz tüm ağır işleri yaptim bulaşık makenisini öne getirdim yıkadım buzdolabıni falan derken kapım çalındı bu arada adet olacagima o kadar eminim ki ped bile almistim neyse komşum geldi ben seni rüyamda gördüm abdestliyim dedi sana test getirdim bı bak yap dedi dedim yoktur eminim falan tamam yap dedi emin olalım çok merak ediyorum neyse gerçekten yaptım ve yaptığımı gibi iki koyu çizgi elim ayağım titriyordu ve aylardır denedigim şey gerçek olmustu çok şükür ve ikinci çocuğumda şans eseri hamile olduğumu öğrendim yani diyeceğim şu ki kendinize bunu dert etmeyin bı fobi bulun ve onunla ilgilenin inanın stres en büyük düşman adetleriniz sizi sasirtabilir o dönemde çok gecikmelerim oldu on gün bile geciktigi oldu