zlemceylan Gamzebz canım olcak gibiyim sabah test yapmıştım negatif çıktı karnım ağrıyor hafif hafif lekelenme gibi de gelmeye başladı
zlemceylan Mamiko_2020 merhabalar hafif hafif lekelenme geldi olacak gibiyim. Yani yüksek ihtimalle olsaydı çıkardı diye düşünüyorum bende ama yine de birkaç gün bekleyin olmazsanız ona göre kan verirsiniz
beyzagrdg Nurbl ayyy yeni gördüm hayırlı olsun inşallah bugun yumurtlamanızdan kaç gün sonrası benimde 10 gün geçti hala bekliyorum
zlemceylan Gamzebz yarın doktor randevum var normalde hormon testi yaptırmak istiyordum regl bugün olursam yarın 2. Günü yapılır diye de olmadım nasıl olacak
Gamzebz zlemceylan canım regl oldun mu doktora gittin mi naptın ben innovita strip test yaptım negatif çıktı az önce
zlemceylan Gamzebz yok açık kahve gibi leke geliyor şu an randevuyu cumaya kaydırdım 3. Günü eğer bugün olursam diye hormon testi yaptırım diye düşündüm
Gamzebz Ben elendim kızlar kahve leke gelmeye başladı bu ay hem yumurtlama hem çatlama değerlendirmiştim oysaki anlamadım nedenini