Anneoluyorumm00 BerivanLina ayy o zaman ben hiç bulasmiyayim 😂😂bende Instagram da gördüm güzel doğrusu
BerivanLina Anneoluyorumm00 yoo cok zevkli bide kendi el emegin oldukca ayri bi guzel . Kacinci ayindasin basindaysan eger basla bitirirsin
Anneoluyorumm00 BerivanLina canım doğurdum bir aylık oldu 🥰 bide bir çocuğum daha var fırsat bulamam diye sipariş vermek istiyorum
BerivanLina Anneoluyorumm00 Allah bagislasin 🥰❤️ yapamayacagini dusunuyorsan siparis ver. Ama biraz pahali ya sanki. Bire el isciligine fikkat et bszilari cok gevsek yapiyor bazilari cok sıkı yapiyor
Anneoluyorumm00 BerivanLina Allah razı olsun canım ❤️sende sağlıkla al kucağına inşALLAH 🤲 bende gevşek yaparlar diye güvenmeyi yorum ya ondan karasız kaldım, alıp yapsam elimde kalır diye de cesaret edemedim yoksa etkisine elim yatkın
BerivanLina Anneoluyorumm00 kiz elinde kalmaz oyle dusunme hevesle yapacagin icin inanki hemen bitirirsin sen 🥰
BerivanLina Anneoluyorumm00 bi yumak al basla ya da iki yumak al birer renk. Bak bi nasil yapiyorsun oyle devam edersin
Nurakdas- atlasinannesi_ öyle mi diyorsunuz rengide böyle krem ya da bal köpüğü düşünüyorum sizce nasıl olur
guneseva hello my daisy, instagramda bu sayfadan aldim ben. 380 tlydi en son 90×90 ve 100×100 modeline gore degisiyordu boyutu. teslimat suresi uzun sadece erken sipariş vermek gerekiyor
Brcuburci Nurakdas- canım bunları hangi yünle oruyorsun bide maliyeti kaça geliyor kaç gün giderli acaba bende örmeyi düşündüm de hamilelikte çok üşendim 😂😂
Nurakdas- Brcuburci valla bir satıcı ile görüştüm 90/90 ölçülerine 6 adet ip gidiyor 500₺ falan ip, bende üşendiğim için yaptırmayı düşünüyorum oda 600-650 arası kargoda var