Anneoluyorumm00 Dilek_04 biliyorum elisde elimde kalır yapamam diye korkuyorum bilen birine yaptırmak istiyorudum
Dilek_04 Anneoluyorumm00 Trendyol da hiç görmedim ama Instagram da yapan sayfalar var bakın isterseniz
Anneoluyorumm00 Buseemm ben popcorn modelini çok seviyorum onu yapmak istiyorum elimde yatkın ama bebeklerim var elimde kalır diye korkuyorum 😂
Alpmom__ Anneoluyorumm00 trendyolda var hazır . Valla ben uğraşayım dedim elimde kaldı yapamadım 😅😅 kayınvalideme verdim o ördü
fairytale_ Anneoluyorumm00 lavinyabebek_ sayfasından aldımm bayaa iyi battaniyeleri her model yapıyor isteğe göre bakın derim uygun fiyatlarıda
Ysmnpmk Anneoluyorumm00 basit aslında videoları var izleyerek yaptım bende bu ip alize puffy fine olan daha küçük ilmekli daha hoş oluyor. Hamile kalmadan önce yaptım hep içime oğlum olur gibi doguyodu mavi yaptım ama kızım olucak😂😂
Anneoluyorumm00 Ysmnpmk ayy kuzum çok güzel ellerine sağlık güzel günlerde kulan 🤲mavisi çok güzel olmuş valla 🥰
BerivanLina Anneoluyorumm00 ben popcorn olani yaptm ilk kizimda 3 ayda anca bitirdim galiba😂 simdi kuzenime yapiyorum kuzenim dogurdu ben hala bitiremedim 😂 trendyolda yatigimin aynisini gordum 1400 tl
Anneoluyorumm00 BerivanLina ayy o zaman ben hiç bulasmiyayim 😂😂bende Instagram da gördüm güzel doğrusu