Mervealya1992 staRmama valla erkek cıkadsa kendı consıyet tahmınımden yanıldım bakalım haftaya bellı olcak saqolasın
Birkatibe staRmama evet cnm yani 9+2 suan 10+2 yim cumartesi gününe kadar kontrol hakkım var ama doktor 3 hafta sonra gel dediği için gidip gitmemekte kararsızm
Birkatibe staRmama ya inşallah değildir 😀😀 bu mansura hanım var o dogru biliyor mu acaba hiç denk geldnmi ? Ama sana sonraki fotoyu aticam bak gör kiz dicen 😀😀 istihareye kim yattıysa kiz gordu 🙈🙈🙈
staRmama Birkatibe ben baktırmıştım canım kız demişti bana oğlum oldu. Böyle şeyler tutmayabiliyor sonuçta doktor bile bacak arasından biliyor. Bizimki de yanlış cıkabilir yani. 🌸
Birkatibe staRmama ya inan takılmam sağlıklı olsun öncelikle. Ama 2 oglan tattım şükür Rabbım olmayana da nasip etsin. Bir de kızım olsun istiyorum ama kendimden çok eşim için istiyorum. Sürekli kiz istiyorum diyor.
staRmama Birkatibe öyle canım kızı olmayan kız istiyor oğlu olmayan erkek istiyor. Allah kimseyi evladıyla sınamasın herkese hayırlı sağlıklı bebiş versin 🩷
staRmama Mervealya1992 kuzum kese her açıdan farklı çıkar. Uydurma bunlar inanma. Benim oğlumun aynı günden iki ultrason resmi var biri yuvarlak biri fasülye gibi açılar farklı.
Mervealya1992 staRmama işte hersey haftaya bellı olcak bütün çin rus annemın yaptıgı yuzuk testi hepsi kız cıkmıştı birtane kızım var zaten erkek olursada bısey demem hayrlısı artık
staRmama Mervealya1992 canım seni üzmek istemem ama o Çin Rus kan yenileme bende de kız diyordu. Teoriler de kız diyordu, sonuç oğlum oldu 🥴
Merverellaaa @staRmama  Bana da bakabilir misiniz. 10+5 görüntüsü 🥰
Mervealya1992 staRmama uzulmem yaa bır kjzım var zaten Ama burda cınsyet bılenlerın hepsı kız dddi 😂 tahmını tutturanlar varya ama ddiğim gibi kızım var erkek olsa uzuulmem hayslı saglıkı olsunda