Asilkaselg staRmama hahah ay bizim ultrasonlarımız çok değişik gerçekten bir tanesinde gözleri tam açık bakarken yakaladı dr çok korkunçtu😂 inşallah doğrudur tahmininiz rabbim kız evladıda tattırır inşallah🥰
staRmama dileknisa kuzum bence 11 hafta kız bebekte çok erken ya. Doktor kesin mi dedi, verdi mi bacak arası foto
staRmama dileknisa evet canım kız seninki üst fotoya göre yorum yaptım ben ama kaymış ultrason altta kız olduğu belli.
Ozlem23MZS dileknisa 11. Haftada kiza benziyor ama cok erken dedi bana 12, 13,15, 18,22 hepsindede erkek dendi. 11. Hafta cok erken bir dönem
Mervealya1992 staRmama valla erkek cıkadsa kendı consıyet tahmınımden yanıldım bakalım haftaya bellı olcak saqolasın
Birkatibe staRmama cano ilk kiz dedin sonra daha büyük olanda erkek dedin dur ikisine de etiketleyeyim. Hatta şansıma herkes önce kiz dedi sonra erkek 🤣
Anneolmak543 staRmama merhaba bidaha bakarmisiniz bugün gittim doktor bacakları kapalı deyip cinsiyet söylemedi
ikincibaharrr dileknisa oy maşallah benimde bir kızım var şimdi ikinciye hamileyim daha cinsiyet bilmiyorum sağlıcakla büyütün prensesleri🥰🫶🙏🙏🙏🍀🍀