Selinnnce Koku kasiklarim agriyip duruyor ama gecen ayda boyleydi o yuzden umitlenmiyorum. Sanirim iki aydir usutuyorum. Ondan oluyor. Ayaga kalkinca ani haraket edince agri giriyor. Sende durumlar ne csnm
Koku Selinnnce benim de ağrı var ama bu akşama kadar çok hafifti ara ara. Bu akşam da yine ara ara ama daha fazla. 4 gün kaldı regl a sanırım bende de umut yok 😔
Urasssss Kizlar bende de BAT 21 ama bu ay klomen ve catlatma ignesi oldum 2-3 gundur agrilarim yoktu ama bu aksam bulasiklari topalrken bacagima bicak saplanmasi gibi belime bacagima ve vajinamin ic tarafina sancilar girdi sonra sut kanalleeim agrima ya basladi boyle olan var mi aranizda tedirginim suan
Tubiiy 1cann mrb kızlar Tavsiye ederim hamile kalmak isteyenler :”folbi ol” yani folic asit ilacını kullanınn 😅 nasipse bebiş olur 🙈🤰
cilm kızlar sizdede varmı adet olacakmiş gibi sancı kasık agrısı falan. bana ara ara gelip gidiyo agrı
Bernaderen Benimde 24 ocak adet tarihim ağız tadım yok mide bulantım cok sacma sapan bir sürü seyim var bakalım artık 😂😂