Mlke 1cann Tabiki de canım n11 ve gittigidiyor a gebelik testi diye arat çıkıyor daha uygun fiyatlar ben 50 tl lik ürünleri 20 tl ye aldım mesela hemde internetten alinca bekliyorum 2-3 gun ileri atiyorum test yapmayi 😂😂😂😂
Mlke 1cann hagsshhah😂😂😂 bak canim ben 1 tane erken gebelik 5 tane de normal aldım 20.43 tl ödedim 👌😋🤗
Kumru82 1cann bı hafta once basladı günlük ped değiştirdim günde iki kere okdr oluyordu halada aynı ıkı kez değiştiriyorum
Koku Kumru82 miltarı azdı yani dimi? Benim de öyle ben de iki kez değiştiriyorum benim de şuan 5 gün var 2 gün önce başladı. Umutlandırdın beni 😇
Kumru82 Koku inşallah canım öyldir ama dediğim gibi olmazsa kafaya takma inan öle yapdıgım bi ay oldu ve tek yumurtlagım yok benim hamile kalma sansım cok düşükdü
silacetin88 1cann canım ben 6 gün kala test yapmaya başladım hep negatif çıktı dün yaptım adete 3 gün kala erken gebelik testinde pozitif çıktı 😃yani hiç belli olmaz erken yargıya varmayın kızlar
Selinnnce 1cann canim daha erken bence bekle sabret gununde yap. Bende negatifi gorurum diye korkudan yapmiyorum