gzm_42 Zhra42 estağfurullah ne kusuru baya zor olmuş üzüldüm sizin adınıza insanda travma oluşturuyor böyle yaptıkları zaman sanki karşındaki oyuncak ya şuanda bende meram tıp a gidiyorum perinatoloji bölümüne takipliyim korkuyorum bende ister istemez ama sezeryan olacam ben
Zhra42 gzm_42 Kız küçük odada bir dolu stajyer hepsi sana bakıyor deneme tahtası gibi hadi ben eziyet ettim diyelim benden sonraki kadın bagirmadi onun idrar torbasını kesmişlerdi yazık bebeğini alamadan ameliyata aldılar
tugce_snygt42 Ayten_42 rezil bi hastane gerçekten doktorları ilgisiz başından savan cinsten 16 haftalikken cinsiyet ogreniyim diye gittim eşek kadar adam bide doğum doktoru ultrasonu yalandan karnıma tuttu sen çok kilolusun ben seni dogurtamam başka hastaneye git diye kovaladı resmen normalde asla kendime laf söyletmem o an bi kâl geldi kv bile ağzı açık kaldı şimdi selcuk tıpta gökçen hocaya gidiyorum kilolu olmama rağmen hep karnımdan baktı çok ilgilendi Allah bir değil bin kere razı olsun
ELiya Ayten_42 şehir Hastanesi Mete bertizlioğluna gidiyorum. Allah razı olsun çok iyi bir doktor. Özel doktorlardan hiçbir farkı yok yoğun olmasına rağmen seninle birebir ilgileniyor. Bebeğinin her şeyini gösteriyor anlatıyor. Sorularını sıkılmadan dinliyor. Öneririm Mete hocayı 🌸
cakebabe Ayten_42 ali Kemal’de mesut küçükosmanoğluna gittim 9 ay boyunca inceleyen bir doktor doğum için 1 hafta önce yatışım yapıldı suni verildi yerlerde süründüm personeller de öyle azarlama vs gibi bi durum yok ama ilgi de sıfır odaya bırakıp sancı çekiyorsun gece acıya dayanamayıp medovaya gidip sezaryen oldum ne beklediğine bağlı sonuçta devlet hastanesi çok bi ilgi bekleyemezsin ama mesut hocadan memnundum ben takıntılı biraz 😂 doktorların hepsi nst süresini 15 dk isterken mesut hoca yarım saat istiyor mesela
Ayten_42 LaRenSu19 Çok üzüldüm canım seçme hakları yok tabikide bakmak zorundalar ama bazıları öyle gaddar oluyor maalesef
LaRenSu19 Ayten_42 Ne yazık ki öyle malesef. Şikayet etsen en fazla uyarı alır tekrar aynı hareketlere devam ederler. O yüzden uğraşmaya gerek yok 🤷♀️
Zhra42 gzm_42 Amin ondan sonra ki 2 doğumum 15 temmuzdaydi 1 ebe ile doğum yaptım Allah razı olsunlar iyilerdi 1 hafta önce kuzenim doğurdu orda aynı şekilde çok memnun ayrıldı
gzm_42 Zhra42 çok kalabalık bir hastane orası orda doğum yapmadım bilmiyorum tabiki ama sadece ayrıntılı ultrason için gitmiştim hep oraya ilk doğumumu özel büyükşehir hastanesinde yaptım bu hamileliğimde de özel büyükşehir hastanesinde yapıyım diyecektim ama ikiz oldukları için meram tıp perinatolojiden devam etmeye karar verdim inşaallah da meram tıp ta olacak doğumum umarım güzel bir doğum olur🤲
irem1993 Medova hastanesi otel gibi odaları daha oncede dogumum orda oldu bu sefer de orda olacagım Allah nasıp ederse fuat demire gidiyorum memnunum rahat paniklendirmeyen bi doktor
serifenur95 irem1993 bende ilk doğumumu orda yaptım ve şimdide onda takipliyim gerçekten dediğiniz gibi gayet sakin paniklendirmeyen bir doktor🌿
Beyzakeles Canesss şükür memnunum başta bülent beye gidiyordum tesadüfen orhan kılınca gittim oda daha çok hoşuma gitti daha sakin 32 haftalıgım ona gıdıyorum hâlâ
ELiya Beyzakeles doğum yaptınız mı? Bende 31 haftalık hamileyim. Mete bertizlioğluna gidiyordum maalesef doktorum geçen hafta şehir Hastanesi’nden ayrıldı. Yarın için Orhan Kılınç ’a randevu aldım. Doktordan memnun musunuz? İlgisi vs nasıl. Birde benim ikinci doğumum olacak sezeryan olacak kendi mi giriyor doğuma acaba bilginiz var mı?
Kubracal0906 nunual_ kendisine perinatoloji takipliydim değil doğuma girmek hastaneden çıkana kadar yüzünü görmedim Aybike hanımın
Kubracal0906 nunual_ kendiniz de eğer orda doğum yapacaksanız şahit olursunuz. Önermiyorum kesinlikle, ameliyattan şikayetim yok, hastane çok pis, ilgi sıfır, epidural anestezi aldım saatlerce ağrı kesici yapmadılar kıvrandım ağrıdan