Ayten_42 Uzun olucak ama. İyice berbat ettiler çünkü o hastaneyi. Doktorlar zorla çalışıyor gibiler. Bir odaya 3 hasta aynı anda giriyorsunuz ve sormak istediğiniz hiç bir şeyi soramıyorsunuz sorsanızda cevap alamıyorsunuz. 17 haftama kadar orada Dr Taner Mirza takipliydim. Geçen hafta salı bebeğimin kalbi durmuş orada öğrendim ve emin olmak için başka hastaneye de gitmek istediğimi söyledim doktora. Farabi’ye Mehmet Bardakçıya gittim. Mehmet bey bildiğim şeyi söylemeye çekindi, benimle birlikte üzüldü o kadar yumuşaktı ki anlatamam. Farabi de de kalbinin durduğunu öğrenince tekrar Taner Mirza ya döndüm. “ Hocam size güvenmediğim için değil ama içim rahat olsun diye gittim aynı cevabı aldım kürtaj olmak istiyorum” dedim. “12 tane daha kadın doğum doktoru var git sırayla onları da dene ben seni almayacağım” dedi. Zaten o gün yıkılmışım bir de doktor böyle yapınca başımdan aşağıya kaynar sular döküldü. Kendince haklıdır belki ama insan emin olamıyor çok güzel giden bir hamileliğim vardı çünkü. Bir doktorunun hasta seçme gibi bir hakkı var mıdır sorarım size. O gün acilden giriş yapmak zorunda kaldım ve yeni gelen bir doktor sağolsun kabul etti beni. O gerçekten yumuşak bir doktordu Arif Caner Erdoğan. Ama bir daha rutin kontroller dışında olurda tekrar bir hamilelik geçirirsem bu hastaneyi asla tercih etmeyeceğim.