Fzehraciki Belginylmz benim bebeğim 33+4 iken 2135 kg doktor bebeğiniz zayıf bi bebek olacak dedi 38 de sezeryan alalım dedi
Belginylmz Fzehraciki yani aslında zayıf bir bebek değil 38 de doğum yapsan tahminen 3300 felan doğar bebgin bnce gayette normal
merimiri Arzu_kana bana 35+3 de 2.900 dedi önde dedi şimdi 37 de gidicem iyice kilo aldı mı bilmiyorum doktorum ultrason da 300-400 gram oynar dedi rahattı yani genel olarak 😂
Tutaste_ Arzu_kana biiey olmaz her bebegın kendıne gore kilosu vr dpktor gelişimi iyi dediyse ben onemsemiyorum okadar
Alisde Arzu_kana yani bebeginiz ornegin 35 haftasinda fakat kilosu 3600 3500 se haftasi yani gelisimi onde oluyor arkadasiminda oyleydi 36. Haftasindaydi fakat bebegi 2 hafta ondeydi 38 ci haftasında ki degerlerindeydi bebegi
Arzu_kana Elifcahhnnnn 4 kilo üstü sezaryen yapıyorlar genelde sizde nasıl oldu devlettemi doğum yaptınız birde
Elifcahhnnnn Arzu_kana yok canım devlette canımı çıkara çıkara zorla normal doğurttular birde iç kuruluğum vardı ona rağmen diyim ilk doğumum travmaydı benim için pek detaya girmeyim daha fazla