Fatmadali Belirsizz ama öyle acıkıyorum ki sürekli 🤦🏻♀️ sanki günlerce yememişim gibi elim ayağım titriyor yok böyle bir açlık hissi 🫠
dilsahanne 7 haftadan sesleniyorum 1 kilo aldım , ilk hamileliğimde çok kilo almıştım inşallah öyle olmaz şuanda 51.5 kiloyum 😍
Mii Belirsizz 35.haftsnin sonundayim 68 dim 69 kiloyum şuan 1 kilo aldım sadece iştahsızlık var ama bebek önde kahvaltı ve akşam 5-6 gibi yiyorum çayın yanında kuruyemiş sadece okadar ilkinde 12 kilo almıştım bunda tık yok
Fatmadali Betusasyaduru 47 deyince zayıf canlandı gözünde tabii ama 1.50 boyum var kız hiç öyle düşündüğün gibi durmuyor 😂😂
Mii Belirsizz evet sadece iki öğün yiyorum bebek iri kızım olcak inşallah doktor şekerden şüphelendi ama şekerim yok çok şükür çünkü birşey yiyemiyorum nasıl şekerim olabilir ki zaten istahsizim sıcaklardan dolayı olduğunu düşünüyorum akşam sadece kuruyemiş yiyorum belli oranda öyle🤷🏼♀️
Fatoo33 Fatmadali çok üzgünüm ama kötü bi haberim var gidişatında kendimi gördüm 😔 1.55 boy 46 kilo ile hamile kaldım ilk kızımda 69 ile doğuma gittim aynı anlattığın gibiydim yemek konusunda 😔 62 kiloya düştüm derken sonunda pat 2. Yolda 😒