Belirsizz 22 haftalık hamileyim 69 ile hamile kaldım şuan 75 kiloyum 6 kilo aldım sanki hızlı kilo alıyorum veya bu normal mi? İlk hamileliğimde 25 kilo almıştım asla öyle istemiyorum öneriniz var mı?
Freefam Belirsizz 22 hafta +10 kilo doktorum da hic memnun degil ben de ama doymuyorum nasil olacak boyle bilmem seker cikmasin diye dua ediyorum hep
ayse2205 Belirsizz ilk kızımda 55 le hamile kaldım 70 le doguma girdim. Şimdi 20 haftalık hamileyim yine 55 le hamile kaldım 59 um şuan 😅
esca344 Freefam diyetisyene yönlendirmedi mi benim kuzenim 24. hafta 12 kilo diyesiteyene yönlendirmiş gebeliğin boyunca alman gereken kiloyu 24. haftada aldın demiş ama abartmış mı bilmiyorum 20 alan da var çok gördüm
14022024 Belirsizz 32 haftaligim şu an yemek yiyememe rağmen ikinci hamileliğim bu çok kilo aldım 15 kilo aldım daha da 8 hafta var onumuzde kaç kilo ile doğuma girecem bilmiyorum 😊
darhan 25.hafta +4 kilo ile devam ediyorum. Şeker de çıktı diyete başladım. Az kilo ile kapatacağım süreci belli ki
-incila- Belirsizz dikkat etmiyorum valla ne yalan söyleyim. İlk hamileliğimden kilolarım kaldı. Onda bebiş kilolu olsun iyi beslensin die ne bulduysam karnım toksa da yemiştim. Bu hamileliğimde acıkınca yiyorum 😂
Meltemm21 Belirsizz ilk haftalar çok bulantım vardı neredeyse ilk 4 ay doğru düzgün düzgün bişey yiyemedim tatlıdan midem bulanıyordu ekmek zaten tüketmiyorum elimden geldiğince yürüyüş yapıyorum
darhan Belirsizz ben çok kilo alırım gebelikte diye düşünüyordum çünkü kilo almaya çok meyilli bir bünyem var. Ona rağmen 25 haftada 4 kilo oldu . Şaşkınım 😂