zilantc ilk doğumum normaldi fakat çok zordu vakumla doğdu oksijensiz kalmadı fakat kalma ihtimaline karşı ilk 6 saatte soğutmalı küvöze koyulması gerekiyor dediler doğum yaptığım hastanede maalesef bu tarz küvözden yokmuş soğutmalı kuvöz arandı ambulans ile bebeğim başka hastaneye sevk edildi ben başka hastanede kaldım.5-6 gün yoğun bakımda kaldı bu arasa vakumla alırken bileğini zedelemişler ve bunu farletmediler biz her gün görmeye gittiğimizde kendimiz fark ettik bileğini. Oksijensiz kalma ilgili bir sıkıntı yaşamadık Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun ki, bileği için 15 günlükken fizik tedaviye başladık 9 aylığına kadar devam etti. Çok şükür onda da bi sıkıntı yok yaratan Rabbime binlerce şükürler olsun. Üstelik bende bir sürü dikiş vardı. Ve tüm bunları 9 ay boyunca özel hastanede özel doktora takipli iken son ana kadar hiçbir sorun yokken yaşadım çatı muayenesinde doktorum kolay doğum yaparsın hızlı olur senin doğum demişti. Ve doğum yaptığım hastane en lüks özel hastanelerden. Ve böyle bir hastanede soğutmalı kuvöz yok ne kadar ilginç değil mi? Neyse artık. Uzun oldu ama şimdi de normal doğum için cesaretim var yapabilirim diyebiliyorum ama aynı şeyleri tekrar yaşamaya cesaretim yok ya tekrar aynı şeyler olursa diye aklımdan geçtiğinde hiç düşünmeden sezeryan mi olsam acaba diye aklımdan geçmiyor değil, nasip olursa zaman yaklaşsın o zaman son kararımı vereceğim doktorumla beraber