penceresimi Askkokuluyavrum doktorum gel diyor sana kalp atışı için doktoru ciddiye almıyorsun da biz burda ne dersek onu mu ciddiye alacaksın canım ilginç 😁 5 haftalıksın zaten 1 hafta sonra 6 okuyorsun duyarsın ki doktorun da demiş zaten
Askkokuluyavrum penceresimi doktoru ciddiye almasam gelir sana muayene olurum çoğunun 7. Haftadan sonra belli olmuş postuma salca olup ilgi toplayamayın konuya dahil olmak istemiyorsan uzaklaş
mrsdoruk Askkokuluyavrum korkulacak bir şey yok canım rahat olursan cok basit 12. Haftaya kadar vajinal muayane oldum hicbir sıkıntı da yaşamadım çok şükür
Askkokuluyavrum mrsdoruk hayirlisi ya ben daha önce dış gebelik geçirdim o yüzden çok alttan muayene oldum tiksindimm iyice
Belinayy Bu sanırım doktor ve cihazla alakali ben 6 haftalikken gittim kese var dedi dolu yada bos demedi 2hafta sonragel kalp atisina bakalim dedi. Ultrson resmine baktimda icim rahat etti bian bos gebelik sandim
Askkokuluyavrum Belinayy bende dün baktırdım kese vardı ama ici boş gibiydi sanki doktor 1 hafta sonra deyince bişe de diyemedim Allahım yardım etsin
penceresimi Askkokuluyavrum ilgi toplamak istesem saçma postlar açarım bende merak etme. Zaten senin uslubunda ki biri ile daha fazla konuşma sürdüremem. Aynı dilden konuşmamız imkansız senin gibilerle
2kizannesi- Askkokuluyavrum Hayır sıkma canını sakın. 5 haftalıkken ultrason görüntüsü verdi bana doktor hiç bi şey gözükmüyordu ki 🤷🏻♀️ 7-8 haftalıktan sonra bebeği küçücük görüyorsun ☺️
Belinayy Askkokuluyavrum kalp atışına bakalim demisse kese doludur canim. Ben atlattim o gunleri simdi dogumu bekliyoruz yuregini ferah tut ben iki haftami bosuna uzmusum diye uzuluyorum simdi
Emell Askkokuluyavrum 8.haftada duyuluyor genellikle. Daha erken gidersen duyamayabilirsin canim.endiselenme