Askkokuluyavrum Kızlar merhaba 4+5 hamileyim dün kese gördük çok şükür 1 hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi ama duyan var mi 5. Haftasında ?
mrsdoruk Askkokuluyavrum vajinal kontrol olursan duyabilirsin karından kontrolde biraz zor duyulabiliyo
Dderryaa Askkokuluyavrum 5+3 de gördük canım biz kalp atışını atıyordu ama 11haftalıkken duyduk sesini tehlikeli diye açmadı başta
Hbbkbskl Askkokuluyavrum rahat olmaya çalışın benim ilk gebelik düşukdu şimdi yeniden hamileyim çok şükür kafamda olumsuz düşünceleri atıyorum kendimi rahatlamaya çalışıyorum yoksa 9 ay çok zor geçer
Askkokuluyavrum Askimiz bende dün gördüm çok şükür ama cm vs vs söylemedi bakalım 21inde kontrolüm var Allah izin vermişse
Askimiz Askkokuluyavrum insaAllah duyarsin .2-3gun bekletmekle bişi olmaz .duyamazsa tekrar cagirir deye
TMGBA Hayırlı olsun bebişiniz öncellikle iki gebeliğimdede 6. Haftada kalbini dinlemiştik 🙏🏼Darısı başınıza sağlıkla kavusun
2kizannesi- Askkokuluyavrum 5 haftalıkken ilk doktora gittim kese gözüktü 6 haftalıkken bebeği gördü 7 veya 8 haftalıkken mi ne kalp atışını dinledik
Bulut74 Askkokuluyavrum istemezsen yapmaz. Benim doktorum ilkte duymadı alttan duyulur ama gerek Yok 1 hafta sonra gel dedi. 8ci haftaya kadar duyulabilir. İçini ferah tut🙏😌
mrsdoruk Askkokuluyavrum korkulacak bir şey yok canım rahat olursan cok basit 12. Haftaya kadar vajinal muayane oldum hicbir sıkıntı da yaşamadım çok şükür
Dderryaa Askkokuluyavrum görürsün canım kendini strese sokme bende sen gibi evhamlandm şimdiye kadar 2haftada gittim hep😘