Fattmasevinc Merhaba arkadaşlar d vitaminim şiddetli derecede düşük çıktı. Devit 3 kullanıyorum. Bunun dışında bildiğiniz şeyler var mı d vitaminini yükseltmek için
Tontisannecik Fattmasevinc ampul şeklinde tek kullanımlık olandan kullan. Benim de çok düşüktü hatta kendimi bildim bileli düşüktür. Bir tek o düzeltti benimkini
Fattmasevinc Tontisannecik bana damla şeklinde verdi bidaki ne ondan isteyeyim. Bilgi için teşekkürler 😘
YavruKartal1903 Tontisannecik @Fattmasevinc Bende o ampullerden istedim ama hem kadın doğum doktorum hem de aile hekimim dozu yüksek diye ampul değil damla verdi.
deletedmom6295 Tontisannecik gebelik söz konusuysa ampul tavsiye etmiyorlar maalesef damla formunda kullanıma izin veriyorlar. ben dediğiniz gibi gebelikten önce 3 ampul kırdım gebelik boyu rahat ettim
Canimoglummm Ben ocean markasının d vitamini kullanıyorum fiyatı 50 lira gibi biseydi ama doktorum en iyisi bunun olduğunu söyledi ağıza sıkmalı kullanımı da
mrsdoruk Fattmasevinc sigortanın karşıladığı ilaçlar çok işe yaramıyor özdllkle de vitaminler. Ben solgar’ın d vitaminini kullanıyorum değerlerim çok güzel yükseliyor
Ozisss Fattmasevinc canimcim vitamin degerin dusukmuydu? Benim baya dusuk doktorum 12.hafta bitince baslayacak acaba gec mi die dusundum
Aslhan Fattmasevinc bende oyle düşündüm ama yedim guvenilir yerden almaya çalışın tarihine bakın doktorunuza da danışın bu hafta gittiğimde bende soracağım
Selim_Alparslan Fattmasevinc Benimde 5 çıkmıştı canım. Devit3 kullanıyorum . Balık , süt ürünleri tüketiyorum ama şuanlık bilmiyorum değeri . En iyi ilacı güneş tabi ama mevsim şartlarından dolayı biraz zor
Ozisss Selim_Alparslan kacinci haftanda baslamistin canimcim vitamin kullanmaya.benmde degerim 7 cikti