Sennur16 Seymalar Saçlarımın kokusu şampuan değil günde 5 defa yıkadığını bilirim 😂başka şampuanlar denedim vs yok çok garip bir koku geliyor gibiydi sonra geçti😇
Booksandcats Ay bi kere bi yemek için 4-5 tane soğan doğramıştım o günden sonra sanki elime sindi o soğanın kokusu hala burnuma geliyor 🫠
Alpmom__ Seymalar buzdolabı , yumuşatıcı , parfümm , et, tavuk hemen hemen her şey çok ağır kokuyordu . Soğan ve sarımsak da dahil 🥲🥲 Allahım ne günlerdi yarabbimm …
Enfal_06 Seymalar belki saçma gelir ama girdiğim her evin bi kokusu vardı ev kokusundan tek ben o kokuyu alıyor gibiydim evlerin kokusu var gerçekten evde parfüm vs kullanmiyorduk başka yere gidince evde istemediğim her koku burnumdaydi
Damyavuz Seymalar Kocamın kokusu 😅 asla normalde tıksınmem hatta güzel kokar. Ama hamileyken bir uzak dursun lütfen
Esrakalkanc Seymalar salca ve fırın kokusu ayriyeten buzluk ve elektrikli süpürge kokusu umarım doğumdan sonra uıne aynı kokuları almam
minismom Seymalar su kokusu, mutfak kokusu bide kocamın sampuan kokusu 😂😂 bi ara kocamdan bile midem bulanıyodu 😂😂