Seymalar Gebelik süresince bulanıp hatta kustuğunuz en saçma koku nedir 🫢 ben başlayayım yeni dolap- ahşap kokusu Allahım her açtığımda kusasım geliyor mutfağa giremiyorum 😂
Mervecimmm Seymalar bence saçma değil ama tüm deterjan ve sbaun kokuları, plastik kokusu, parfümlerin hepsi, nem kokusu ve kocamın kokusu 😂
Minnosaannee Seymalar mutfakta çay için koyulan kaynayan suyun kokusu . Suyun kokusu mu olur demeyin varmış bende tiksinince öğrendim. Bundan farklı olarak közlenmiş kömür kokusuna bayılıyordum 😅
zeynosileannis Seymalar pirinç pilavı kokusu ve kendisi birde limon yağı vardı buzdolabında o kadar tiksindigim başka birşey olmamıştır herhalde
myangelson Seymalar yumurta kokusu. Çiğ yumurtanın kokusu varmış hamilelikten önce bilmiyordum 🥲 çok sevdiğim yumurtadan tiksindim gibi birşey oldu 2-3 günde bir zorla yapıp yemeye çalışıyorum o da illa içine birşeyler atıp sade yumurta yiyemiyorum hele haşlanmış hiccc 🥴
Kubraalp67 Garip gelecek belki ama ilk aylarımda bir tane boş odam vardı bebek için aldığımız ne varsa oraya koyuyordum. Yeni eşya kokusundan mı nedir o odanın kokusundan dolayı önünden geçmek istemiyordum hâlâ bile tiksinirim o odadan 😂
perihankrkya Seymalar buzdolap kokusuydu ayyy sürekli temizlesemde o koku kalmis burnumda temizkej bile kokuyo gibi gelirdi annemlere koklatirdim kokuyomu diye kokmuyo derlerdi temizlerlerdi yine kokardi 🙄😂